Creatief

​Advertenties in print

Zijn ze nog de moeite?

Advertenties in printIs het nog de moeite om erin te investeren?

23 oct 2019
Advertenties in print

Is het nog de moeite om erin te investeren?

Een klant gaat (on)bewust door een beslissingsproces wanneer hij van plan is om een product of dienst aan te kopen. Hoe vaker ze tijdens dit koopproces in contact komen met jouw onderneming, hoe groter de kans dat ze voor jou kiezen.

En hoe helpt print hier dan bij?

Printreclame is een ideaal middel om een allereerste contactmoment te creëren. Want hoewel we vaak aan onze schermen gekluisterd zijn, kan de info die online verspreid wordt wel eens overweldigend zijn. Via print kan je mensen bereiken op het moment dat ze de tijd nemen om nieuwe info op te slaan. Wist je trouwens dat meer dan 90% van de mensen nog dagelijks zijn brievenbus leegmaakt? En die post belandt vaak op de keukentafel, daar waar de meeste beslissingen genomen worden. Huis-aan-huisreclame is dus nog steeds een uitstekende manier om je boodschap tot bij je publiek te krijgen. Dankzij onze eigen magazines kan je bovendien je doelgroep op een regionale manier bereiken, waardoor je een garantie krijgt dat je relevant bent. Daarnaast biedt het een leuke manier van ontspanning voor de lezer die gratis is.

Meedoen met de grote spelers

Je ziet vandaag de dag trouwens nog altijd printadvertenties van de grootste multinationals. Zij blijven in print adverteren, zodat ze de koper in alle fases van zijn koopproces kunnen bereiken, waaronder ook dat allereerste. Investeren in huis-aan-huisreclame is dus nog steeds een goed plan!

Hulp nodig?

Onze ContentMakers helpen je graag om een advertentie op te stellen die de aandacht trekt van jouw doelgroep. Je kan hierbij ook kiezen om te adverteren in een van onze eigen mediatitels of ons inschakelen om de bedeling tot een goed einde te brengen!


Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Folderbezorging.be ontwerpt, drukt en bedeelt folders voor projectontwikkelaar RED Bison. “Ik ben erg tevreden over de samenwerking voor zowel de advertenties…

Instant Experience
5
Dec
2019
Instant Experience

Opvallen op sociale media is steeds moeilijker. Tenzij je Instant Experience gebruikt. Dat is een tool waarmee je je producten of diensten visueel heel knap…

Sollicitatiebrief schrijven?
4
Dec
2019
Sollicitatiebrief schrijven?

De eerste kennismaking met je toekomstige werkgever is via je sollicitatiebrief. Zorg er dus voor dat je een goede indruk maakt dankzij deze tips!