Digitaal

QR-code

Maak je reclamedrager interactief

Een QR-code toevoegenJe maakt er een klassieke reclamedrager interactief mee

14 oct 2019
Een QR-code toevoegen

Vandaag de dag weten mensen wel wat een QR-code is, wat het doet en hoe ze het moeten gebruiken. Zeker omdat je ze nu kan scannen met apps die standaard al op je smartphone staan of omdat het gewoon met je camera kan. Ze bestaan trouwens al heel lang en zijn dankzij het online betalen bekend geworden bij het grotere publiek. Maar wat is eigenlijk het grote voordeel ervan?

Verkeer berekenen

Het is de uitgelezen manier om offline met online te verbinden én om conversies te meten op offline communicatie. Bijvoorbeeld: Je organiseert een event waarop je flyers uitdeelt met een QR-code erop. Die kunnen mensen dan scannen waardoor ze zich meteen kunnen inschrijven. Zo kan je meten hoeveel van hen je advertentie gezien hebben en interesse hadden. Je kan namelijk bekijken wie er allemaal vanuit deze QR-code naar je website gesurft is. Dat doe je aan de hand van een utm-tag die je toevoegt aan je link bij het aanmaken van de QR-code.

Tip

Als je met een QR-code werkt, plaats je best nog altijd de url erbij. Zo weten mensen je zeker te vinden online!

Versterking nodig?

Onze ContentMakers helpen je graag met het creëren van zo’n QR-code en zorgen ervoor dat die in het oog springt met een treffend design!


Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.