Eindejaarsactie 2019Unizo slaat de handen in elkaar

14 nov 2019
Eindejaarsactie 2019

Ook dit jaar vervagen de dorpsgrenzen weer en werken de Unizo-afdelingen van Brecht, Sint-Job en Sint-Lenaarts opnieuw samen voor een indrukwekkende eindejaarsactie. De drie partners zijn er helemaal klaar voor!


Leuke prijzen

Het principe van de actie blijft hetzelfde als andere jaren: zegeltjes verzamelen om kans te maken op indrukwekkende prijzen. De zegelboekjes kan je daarna binnenbrengen bij de deelnemende handelaars. Elke zaak verloot uit de binnengebrachte zegelboekjes een waardebon van € 150. Deze kan dan verzilverd worden in die handelszaak. Na de trekking van de aankoopbons worden alle zegelboekjes verzameld en dan wordt er één winnaar getrokken die een auto mag kiezen uit de deelnemende garages. En dat is nieuw dit jaar! Andere edities was dit steeds een Toyota, maar nu mag de winnaar een merk naar keuze selecteren!

Voorwaarden actie

  • De actie loopt van zaterdag 30 november 2019 tot en met 31 december 2019.
  • De deelnemers zijn te herkennen aan de affiches van de actie!
  • Klanten kunnen zegeltjes sparen: 50 kleine zegels of 1 grote zegel is een vol boekje en dan kan je geldig deelnemen aan de actie. Per aankoop van € 2.5 krijg je een kleine zegel. Bij aankoop van € 125 krijg je ineens een grote zegel. Bij een bezoek aan een bank- of verzekeringskantoor krijg je 5 zegels.
Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.