Jobs

Employer branding

Waarom is het zo belangrijk?

Employer branding implementerenWaarom is het zo belangrijk?

11 sep 2019
Employer branding implementeren

De juiste werknemers aantrekken en behouden? Dat doe je door jouw onderneming op een positieve manier te profileren in hun gedachten. Zorg ervoor dat ze jou leuker vinden dan de rest.

Het doel

Het doel van employer branding is ervoor te zorgen dat jij bekend staat als de meest aantrekkelijke werkgever. Huidige werknemers moeten graag bij je werken en er fier op zijn. Dat straalt meteen ook af op toekomstige kandidaten.

Aan de slag

Dat er een geweldige klik is tussen werknemers en de onderneming kan je op verschillende manieren uitstralen. Sociale media zijn tegenwoordig een van de meest voorname middelen. Maar je kan het bijvoorbeeld ook op je website tonen of zelfs in een openstaande vacature. Allemaal dingen waar ons team je bij kan helpen!

Eerlijk duurt het langst

Draai niemand een rad voor de ogen, want dan zal je snel door de mand vallen. Natuurlijk tonen we vaak alleen maar de leuke dingen, maar wees ook eerlijk over de negatieve kanten van de onderneming. Dat zullen (toekomstige) werknemers alleen maar appreciëren. Vergeet dus zeker niet te vragen naar de reden waarom als er bijvoorbeeld toch iemand ontslag neemt.

Maar alles start bij het aanwerven van mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf en dat uitstralen. Een wervelende vacature kan hierbij helpen. Heb je er al eens aan gedacht om die te plaatsen in een van onze eigen mediatitels of online op ons platform ‘Jobs in de Kempen’? Alvast een schot in de roos voor mensen uit de regio!

Teambuilding InterMedia

Ook bij InterMedia dragen we employer branding hoog in het vaandel. Daarom gingen we op 27 en 28 september op teambuilding in Durbuy. Kijken jullie mee naar onze fantastische aftermovie?

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Benieuwd naar onze aanpak?

ontdek het hier
Bekijk ook ...