Feestjaar voor Schoenen Marrel30-jarig jubileum en nieuwe aanpak

14 nov 2019
Feestjaar voor Schoenen Marrel

Bij Schoenen Marrel gaan ze samen met jou op zoek naar een schoen die als gegoten zit. Gelukkig begrijpen ze dat schoenen ook méér zijn dan gewoon de aankleding van je voeten. Ze moeten er trendy uitzien én comfortabel zitten. En die formule werkt!

Hoe het allemaal begon…

De winkel in Sint-Lenaarts werd 30 jaar geleden met veel enthousiasme opgestart door Els, de mama van Lisse. Later stapte ook haar echtgenoot Marc mee in de zaak. Dat zorgde ervoor dat hun dochter letterlijk grootgebracht werd tussen de schoendozen. Haar passie voor schoenen groeide spelenderwijs. Toen Els na een lang en oneerlijk gevecht in 2015 de strijd tegen kanker verloor, twijfelde Lisse dan ook geen moment en was ze uiterst gemotiveerd om het levenswerk van haar mama verder te zetten.

Frisse wind

Hun 30-jarig jubileum werd gevierd met een vernieuwde winkel in Sint-Lenaarts en een transformatie van de website. Lisse vertelt: “Comfort hebben we altijd hoog in het vaandel gedragen, maar we hebben de ambitie om hierin de toonaangevende winkel van de regio te zijn. Met onze 30 jaar ervaring en het feit dat ik bijvoorbeeld ook zelf steunzolen draag, staan we stevig in onze schoenen.” Ze kiezen hierbij ook steevast voor merken die geschikt zijn voor steunzolen, moeilijke en brede voeten en schoenen met de betere pasvorm. En dat voor het hele gezin. Het volledige assortiment ontdek je op hun website: www.marrel.be.

Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.