Social Media

Facebook-pixel

Gericht adverteren dankzij Facebook-pixel

Gericht adverteren dankzij Facebook-pixel

31 jul 2019
Gericht adverteren dankzij Facebook-pixel

Bereik het juiste publiek via remarketing

De juiste doelgroep bereiken? En meer likes verzamelen? Dat kan dankzij jouw Facebook-pixel!

Verborgen goudmijn

De Facebook-pixel. Hoorde jij er al van? Het is een stukje onzichtbare code dat het surfgedrag van je klant bijhoudt en weet wat hij of zij allemaal opzoekt. Op Facebook én op andere websites. Het grootste voordeel? Jij kunt véél gerichter adverteren. Via zogenoemde 'remarketing' breng je namelijk iets onder de aandacht waarvan je weet dat er al interesse is!

Toepassen op je eigen onderneming

Je kan je advertenties dus tonen aan mensen die specifieke pagina’s op jouw website bezochten. Stel: je hebt een website voor je plantenwinkel en daarop is er een pagina gewijd aan planten voor binnen, eentje aan planten voor buiten en dan nog één voor binnenhuisdecoratie. Op een bepaald moment wil je de mensen op de hoogte brengen van je nieuwste luchtzuiverende planten, maar dan wel degenen die de pagina ‘planten voor binnen’ bezochten. Dat kan perfect! Zo zijn je campagnes en je boodschappen hyperrelevant voor je doelgroep en is de kans ook groter dat ze een actie zullen ondernemen.

Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.