Distributie

Huis-aan-huis

Is een huis-aan-huis bedeling een goed idee?

Huis-aan-huis bedeling een goed idee?

14 aug 2019
Huis-aan-huis bedeling een goed idee?

De voordelen van een huis-aan-huis bedeling

Lezen mensen hun post nog? Zeker weten! Het is dan ook een uitstekend medium om je boodschap te verdelen.

Jouw boodschap verdelen bij het juiste publiek

Over het feit dat mensen hun brievenbus nog dagelijks leegmaken, bestaat geen twijfel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zo’n 92% (1) van de Belgen dat getrouw elke dag doet. Bovendien leest 89% (2) de reclamefolders die hij in de bus krijgt en 31% (3) koopt zelfs regelmatig producten uit die bladen. Een huis-aan-huis bedeling is dus zeker een goed idee als je mensen bekend wil maken met jouw boodschap.

Waar & wanneer je wilt

Bovendien kan je zelf kiezen waar jouw flyer, folder, uitnodiging… terechtkomt. De verdeling kan ingepland worden in een bepaalde gemeente, over heel Vlaanderen, in gans België en zelfs op plaatsen in Nederland. Daarnaast kies je ook de periode waarin je wil dat het geleverd wordt met gemak. Er is natuurlijk niets zo belangrijk dan je boodschap die in de juiste brievenbussen belandt, op het ideale tijdstip.

Helemaal niet zo duur

Wist je trouwens dat zo’n huis-aan-huis bedeling wel meevalt qua prijs? Het is betaalbaar voor elke kmo en dus een uitstekend medium om je boodschap mee aan de man te brengen! Wil je meer weten? Contacteer gerust ons team voor meer informatie op jouw maat.

(1) Customer Experience around In-Home Advertising, GFK 2017
(2) D2D Impact Survey, GFK 2016
(3) D2D impact study, iVOX 2015

Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.