Social media

Een instant experience

Trek aandacht op Facebook!

Instant Experience

5 dec 2019
Instant Experience

Een nieuwe beleving op Facebook & Instagram

Gebruik Instant Experience, want zo kan je opvallen op sociale media!

Opvallen op Facebook

Het klopt, opvallen op Facebook is steeds moeilijker. Gelukkig komt het platform telkens weer op de proppen met nieuwe advertentiemogelijkheden, waardoor jij er toch steeds opnieuw kan uitspringen. Het enige wat je moet doen is op de hoogte blijven van de laatste nieuwe trends.

Een Instant Experience

Een van de nieuwere tools is de Instant Experience. Heb jij er al van gehoord? Of heb je er misschien al eentje gezien? Een tool waarmee je je producten of diensten visueel heel knap kan uitlichten op een volledig scherm. Een digitale etalage, een fraai lookbook of een handig invulformulier.

Zo deel je een aanlokkelijk advertentiebeeld en mensen die interesse hebben kunnen deze advertentie als het ware openvouwen tot een volledig scherm. Je kan werken met de meeste indelingen zoals een afbeelding, een video, een carrousel, een diavoorstelling en een collectie. Je kan dit opbouwen zoals jij het wil! Bovendien kan je nog wat titels, knoppen en tekstjes toevoegen waar nodig.

De voordelen van een Instant Experience

  • Laadt snel: Instant Experiences zijn ontworpen voor mobiele apparaten en laden tot vijftien keer sneller dan een standaard mobiele internetverbinding.
  • Is voor elk doel geschikt: werf nieuwe klanten aan, versterk je bedrijf, stimuleer mobiel winkelen of vergroot je merkbekendheid.
  • Trekt aandacht: doordat dit soort advertenties niet in overvloed gebruikt worden, zijn mensen sneller nieuwsgierig en geneigd om verder te kijken.

Een voorbeeld nodig?

Voor onze klant Geerts maakten we al eens een Instant Experience. Kijk gerust mee naar het uiteindelijke resultaat.

Instant-Experience from interMEDIA nv on Vimeo.

Kortom...

Met de Instant Experience sjablonen is het zo gepiept. In combinatie met de creativiteit van onze ContentMakers mag je je aan echte pareltjes verwachten.

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Benieuwd naar onze aanpak?

ontdek het hier
Bekijk ook ...
Slim aan de slag met Google Ads
22
Nov
2021
Slim aan de slag met Google Ads

Wist je dat er wereldwijd elke seconde maar liefst 40.000 zoekopdrachten op Google gebeuren? En dat 94 % van alle Belgische internetgebruikers Google gebruikt…

Van prospecten klanten maken? Doe aan lead generation.
23
Sep
2021
Van prospecten klanten maken? Doe aan lead generation.

Wil je je business een boost geven en je klantenbestand fors uitbreiden? Maar weet je niet goed hoe je de juiste mensen bereikt? Of hoe je van potentiële geïnteresseerden…

Een old school reclamefolder 
blijft verbazend goed scoren
7
Sep
2021
Een old school reclamefolder 
blijft verbazend goed scoren

Huis-aan-huis blaadjes hebben nog altijd een straffe impact op ons aankoopgedrag. We vinden folders minder storend dan andere reclamevormen en blijven ook in…