Social media

Een instant experience

Trek aandacht op Facebook!

Instant ExperienceEen nieuwe beleving op Facebook & Instagram

5 dec 2019
Instant Experience

Opvallen op Facebook

Het klopt, opvallen op Facebook is steeds moeilijker. Gelukkig komt het platform telkens weer op de proppen met nieuwe advertentiemogelijkheden, waardoor jij er toch steeds opnieuw kan uitspringen. Het enige wat je moet doen is op de hoogte blijven van de laatste nieuwe trends.

Een Instant Experience

Een van de nieuwere tools is de Instant Experience. Heb jij er al van gehoord? Of heb je er misschien al eentje gezien? Een tool waarmee je je producten of diensten visueel heel knap kan uitlichten op een volledig scherm. Een digitale etalage, een fraai lookbook of een handig invulformulier.

Zo deel je een aanlokkelijk advertentiebeeld en mensen die interesse hebben kunnen deze advertentie als het ware openvouwen tot een volledig scherm. Je kan werken met de meeste indelingen zoals een afbeelding, een video, een carrousel, een diavoorstelling en een collectie. Je kan dit opbouwen zoals jij het wil! Bovendien kan je nog wat titels, knoppen en tekstjes toevoegen waar nodig.

De voordelen van een Instant Experience

  • Laadt snel: Instant Experiences zijn ontworpen voor mobiele apparaten en laden tot vijftien keer sneller dan een standaard mobiele internetverbinding.
  • Is voor elk doel geschikt: werf nieuwe klanten aan, versterk je bedrijf, stimuleer mobiel winkelen of vergroot je merkbekendheid.
  • Trekt aandacht: doordat dit soort advertenties niet in overvloed gebruikt worden, zijn mensen sneller nieuwsgierig en geneigd om verder te kijken.

Een voorbeeld nodig?

Voor onze klant Geerts maakten we al eens een Instant Experience. Kijk gerust mee naar het uiteindelijke resultaat.


Kortom...

Met de Instant Experience sjablonen is het zo gepiept. In combinatie met de creativiteit van onze ContentMakers mag je je aan echte pareltjes verwachten.

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen
Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.