Kies voor lingerie die pastDe juiste basis is belangrijk

31 jan 2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je lichaam, maar ook je outfit beter tot z’n recht. Daarom helpen ze je bij Ligna Lingerie graag met het maken van de juiste keuze.


Liefde voor het vak

Nu, 33 jaar later, is Geert van Ligna Lingerie nog steeds even gepassioneerd om iedere klant te doen stralen. Misschien elke dag zelfs nog wat meer! Ze vindt het dan ook steeds belangrijker dat mensen tevreden zijn en vertelt ons: “We moeten niet te veel streven naar perfectie, want dat is gewoon niet haalbaar. Wat wel een must is, is dat je lingerie goed past, goed aanvoelt én zorgt voor een goede look.”

Op jouw maat

Ligna Lingerie is bovendien trots om deel uit te maken van de Van de Velde groep, oprichters van Marie Jo en Prima Donna, die dit jaar z’n 100ste verjaardag viert. Geert legt enthousiast uit: “Zij maken topproducten die wij dan aan de juiste vrouw adviseren, want niet iedereen staat met elk model en de correcte maat is zeker zo belangrijk. Je bespaart dan ook best niet op je lingerie. Koop ze in een speciaalzaak waar ze je helpen met de pasvorm, het model, de look, kwaliteit…” Bij Ligna Lingerie hebben ze het alvast allemaal.

www.lignalingerie.beBekijk ook ...
Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
31
Jan
2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Fashion Factory. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in!…

Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Onze samenwerking met Lambrechts Electro verloopt heel vlotjes.