Mode met een visieWinkelen bij Velvet

29 oct 2019
Mode met een visie


Jenske en Jan zijn de bezielers van Velvet, een winkel waar je het allermooiste uit de modewereld vindt. En dat is niet toevallig, want dit duo is heel gepassioneerd om de laatste trends naar Hoogstraten te halen!

Walhalla voor mode

Elke week kan je bij Velvet terecht voor nieuwe topstuks. Ze doen het hier dus net iets anders dan de meeste winkels. Zo zijn ze ook elke woensdag- en donderdagavond tot 20 uur open. Of heb je liever de winkel helemaal voor jezelf? Boek dan een private shopping night met een lekker hapje en drankje!

Orginele extra

En hun onderscheiden doen ze óók met hun eigen merk, Episodes by Velvet, dat exclusief bij hen te verkrijgen is. Dat is een kleine collectie lange jurken, jumpsuits en rokken en binnenkort nog veel meer! Jenske legt enthousiast verder uit: “Onze collectie wordt in Hoogstraten ontworpen en in Europa gemaakt. Daarom lanceerden we ook de hashtag #ikkoophoogstraats met een knipoog naar #ikkoopbelgisch. Leuk om het lokaal ondernemen in de kijker te zetten!”

Music for Life

Episodes by Velvet is ook bezig met een leuk project voor Music for Life. Jan vertelt: “We hebben een heel leuk cadeauartikel ontworpen, waarbij we de opbrengst zullen schenken aan het goede doel. Volg ons dus zeker op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates!”


www.velvetstore.be

Bekijk ook ...
Gebruik het juiste sociale medium
6
Nov
2019
Gebruik het juiste sociale medium

Je aanwezigheid op social media is vandaag de dag onmisbaar. Wij zetten de 4 meest populaire netwerken op een rijtje, zodat je weet wanneer je op welk medium…

Muzikaal talent uit Hoogstraten
29
Oct
2019
Muzikaal talent uit Hoogstraten

Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs kwamen in de laatste ronde van Humo’s Rock Rally terecht en wonnen in 2016 ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel,…

Voordelen professionele website
25
Oct
2019
Voordelen professionele website

Achter een website gaat meer schuil dan je denkt. Wij vertellen waarom het nuttig is om professionele hulp in te schakelen.