Mode met een visie

29 oct 2019
Mode met een visie

Laat je helemaal gaan bij Velvet

Jenske en Jan zijn de bezielers van Velvet, een winkel waar je het allermooiste uit de modewereld vindt. En dat is niet toevallig, want dit duo is heel gepassioneerd om de laatste trends naar Hoogstraten te halen!

Walhalla voor mode

Elke week kan je bij Velvet terecht voor nieuwe topstuks. Ze doen het hier dus net iets anders dan de meeste winkels. Zo zijn ze ook elke woensdag- en donderdagavond tot 20 uur open. Of heb je liever de winkel helemaal voor jezelf? Boek dan een private shopping night met een lekker hapje en drankje!

Orginele extra

En hun onderscheiden doen ze óók met hun eigen merk, Episodes by Velvet, dat exclusief bij hen te verkrijgen is. Dat is een kleine collectie lange jurken, jumpsuits en rokken en binnenkort nog veel meer! Jenske legt enthousiast verder uit: “Onze collectie wordt in Hoogstraten ontworpen en in Europa gemaakt. Daarom lanceerden we ook de hashtag #ikkoophoogstraats met een knipoog naar #ikkoopbelgisch. Leuk om het lokaal ondernemen in de kijker te zetten!”

Music for Life

Episodes by Velvet is ook bezig met een leuk project voor Music for Life. Jan vertelt: “We hebben een heel leuk cadeauartikel ontworpen, waarbij we de opbrengst zullen schenken aan het goede doel. Volg ons dus zeker op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates!”

www.velvetstore.be

Bekijk ook ...
Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

De juiste basis is belangrijk, want lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
31
Jan
2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

Een fusie van twee top winkels, daar kan alleen maar iets nog mooier uitvloeien. Ontdek snel Veja Fashion Factory

Eindejaarsactie 2019
14
Nov
2019
Eindejaarsactie 2019

Unizo slaat de handen in elkaar