Mode met een visieWinkelen bij Velvet

29 oct 2019
Mode met een visie


Jenske en Jan zijn de bezielers van Velvet, een winkel waar je het allermooiste uit de modewereld vindt. En dat is niet toevallig, want dit duo is heel gepassioneerd om de laatste trends naar Hoogstraten te halen!

Walhalla voor mode

Elke week kan je bij Velvet terecht voor nieuwe topstuks. Ze doen het hier dus net iets anders dan de meeste winkels. Zo zijn ze ook elke woensdag- en donderdagavond tot 20 uur open. Of heb je liever de winkel helemaal voor jezelf? Boek dan een private shopping night met een lekker hapje en drankje!

Orginele extra

En hun onderscheiden doen ze óók met hun eigen merk, Episodes by Velvet, dat exclusief bij hen te verkrijgen is. Dat is een kleine collectie lange jurken, jumpsuits en rokken en binnenkort nog veel meer! Jenske legt enthousiast verder uit: “Onze collectie wordt in Hoogstraten ontworpen en in Europa gemaakt. Daarom lanceerden we ook de hashtag #ikkoophoogstraats met een knipoog naar #ikkoopbelgisch. Leuk om het lokaal ondernemen in de kijker te zetten!”

Music for Life

Episodes by Velvet is ook bezig met een leuk project voor Music for Life. Jan vertelt: “We hebben een heel leuk cadeauartikel ontworpen, waarbij we de opbrengst zullen schenken aan het goede doel. Volg ons dus zeker op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates!”


www.velvetstore.be

Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.