Mode met een visieWinkelen bij Velvet

29 oct 2019
Mode met een visie


Jenske en Jan zijn de bezielers van Velvet, een winkel waar je het allermooiste uit de modewereld vindt. En dat is niet toevallig, want dit duo is heel gepassioneerd om de laatste trends naar Hoogstraten te halen!

Walhalla voor mode

Elke week kan je bij Velvet terecht voor nieuwe topstuks. Ze doen het hier dus net iets anders dan de meeste winkels. Zo zijn ze ook elke woensdag- en donderdagavond tot 20 uur open. Of heb je liever de winkel helemaal voor jezelf? Boek dan een private shopping night met een lekker hapje en drankje!

Orginele extra

En hun onderscheiden doen ze óók met hun eigen merk, Episodes by Velvet, dat exclusief bij hen te verkrijgen is. Dat is een kleine collectie lange jurken, jumpsuits en rokken en binnenkort nog veel meer! Jenske legt enthousiast verder uit: “Onze collectie wordt in Hoogstraten ontworpen en in Europa gemaakt. Daarom lanceerden we ook de hashtag #ikkoophoogstraats met een knipoog naar #ikkoopbelgisch. Leuk om het lokaal ondernemen in de kijker te zetten!”

Music for Life

Episodes by Velvet is ook bezig met een leuk project voor Music for Life. Jan vertelt: “We hebben een heel leuk cadeauartikel ontworpen, waarbij we de opbrengst zullen schenken aan het goede doel. Volg ons dus zeker op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates!”


www.velvetstore.be

Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Onze samenwerking met Lambrechts Electro verloopt heel vlotjes.

Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Folderbezorging.be ontwerpt, drukt en bedeelt folders voor projectontwikkelaar RED Bison. “Ik ben erg tevreden over de samenwerking voor zowel de advertenties…

Instant Experience
5
Dec
2019
Instant Experience

Opvallen op sociale media is steeds moeilijker. Tenzij je Instant Experience gebruikt. Dat is een tool waarmee je je producten of diensten visueel heel knap…