Muzikaal talent uit HoogstratenEqual Idiots

29 oct 2019
Muzikaal talent uit Hoogstraten

Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs kwamen in de laatste ronde van Humo’s Rock Rally terecht en wonnen in 2016 ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel, maar ze maken al muziek sinds 2012. Toch was dit een enorme boost voor hun bekendheid en nu staan ze op festivals zoals Pukkelpop.

Maak kennis

Deze twee heren uit Hoogstraten gaan dan ook volop voor hun muzikale carrière. Thibault zorgt voor de vocals en speelt gitaar en Pieter geeft zich helemaal op de drums en ontfermt zich over de backing vocals.

De moeite live

Het genre garage punk is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar dat neemt niet weg dat je een show van Equal Idiots zeker eens moet gezien hebben. De energie die ervan afspat, is niet te evenaren!

Enorme toewijding

Tijdens de zomer waren ze op heel wat festivalpodia te vinden, maar het hele jaar door hoor je ze op de radio. Ze zijn zelfs aan het opkomen in Nederland. Het duo is dan ook enorm ambitieus en blijft werken aan hun succesverhaal!

www.equalidiots.com


Bekijk ook ...
Gebruik het juiste sociale medium
6
Nov
2019
Gebruik het juiste sociale medium

Je aanwezigheid op social media is vandaag de dag onmisbaar. Wij zetten de 4 meest populaire netwerken op een rijtje, zodat je weet wanneer je op welk medium…

Mode met een visie
29
Oct
2019
Mode met een visie

Jenske en Jan zijn de bezielers van Velvet, een winkel waar je het allermooiste uit de modewereld vindt. En dat is niet toevallig, want dit duo is heel gepassioneerd…

Voordelen professionele website
25
Oct
2019
Voordelen professionele website

Achter een website gaat meer schuil dan je denkt. Wij vertellen waarom het nuttig is om professionele hulp in te schakelen.