Muzikaal talent uit HoogstratenEqual Idiots

29 oct 2019
Muzikaal talent uit Hoogstraten

Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs kwamen in de laatste ronde van Humo’s Rock Rally terecht en wonnen in 2016 ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel, maar ze maken al muziek sinds 2012. Toch was dit een enorme boost voor hun bekendheid en nu staan ze op festivals zoals Pukkelpop.

Maak kennis

Deze twee heren uit Hoogstraten gaan dan ook volop voor hun muzikale carrière. Thibault zorgt voor de vocals en speelt gitaar en Pieter geeft zich helemaal op de drums en ontfermt zich over de backing vocals.

De moeite live

Het genre garage punk is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar dat neemt niet weg dat je een show van Equal Idiots zeker eens moet gezien hebben. De energie die ervan afspat, is niet te evenaren!

Enorme toewijding

Tijdens de zomer waren ze op heel wat festivalpodia te vinden, maar het hele jaar door hoor je ze op de radio. Ze zijn zelfs aan het opkomen in Nederland. Het duo is dan ook enorm ambitieus en blijft werken aan hun succesverhaal!

www.equalidiots.com


Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.