Muzikaal talent uit HoogstratenEqual Idiots

29 oct 2019
Muzikaal talent uit Hoogstraten

Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs kwamen in de laatste ronde van Humo’s Rock Rally terecht en wonnen in 2016 ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel, maar ze maken al muziek sinds 2012. Toch was dit een enorme boost voor hun bekendheid en nu staan ze op festivals zoals Pukkelpop.

Maak kennis

Deze twee heren uit Hoogstraten gaan dan ook volop voor hun muzikale carrière. Thibault zorgt voor de vocals en speelt gitaar en Pieter geeft zich helemaal op de drums en ontfermt zich over de backing vocals.

De moeite live

Het genre garage punk is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar dat neemt niet weg dat je een show van Equal Idiots zeker eens moet gezien hebben. De energie die ervan afspat, is niet te evenaren!

Enorme toewijding

Tijdens de zomer waren ze op heel wat festivalpodia te vinden, maar het hele jaar door hoor je ze op de radio. Ze zijn zelfs aan het opkomen in Nederland. Het duo is dan ook enorm ambitieus en blijft werken aan hun succesverhaal!

www.equalidiots.com


Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Onze samenwerking met Lambrechts Electro verloopt heel vlotjes.

Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Folderbezorging.be ontwerpt, drukt en bedeelt folders voor projectontwikkelaar RED Bison. “Ik ben erg tevreden over de samenwerking voor zowel de advertenties…

Instant Experience
5
Dec
2019
Instant Experience

Opvallen op sociale media is steeds moeilijker. Tenzij je Instant Experience gebruikt. Dat is een tool waarmee je je producten of diensten visueel heel knap…