Jobs

Sollicitatiebrief schrijven?

Hou hier rekening mee

Sollicitatiebrief schrijven?Hou hier rekening mee

4 dec 2019
Sollicitatiebrief schrijven?

Personaliseer

Staat er in de vacature een naam vermeld, richt je brief dan ook naar deze persoon. Zoek ook op waar het bedrijf voor staat en probeer dit steeds te integreren in je brief. Natuurlijk vertel je vaak in grote lijnen hetzelfde, maar probeer toch telkens een persoonlijke toets toe te voegen die uniek is voor het bedrijf waarvoor je solliciteert.

Motiveer

Waar je cv een overzicht biedt van je ervaring en kennis, leg je in je brief uit wat je motivatie is en waarom de werkgever jou moet kiezen. Geef hierbij ook mee waarom de vacature en het bedrijf je aanspreken.

Elimineer

Hou het kort en krachtig en selecteer enkel relevante info. Als de werkgever heel wat brieven ontvangt, is er geen tijd om ellenlange verhalen te lezen en moet je meteen imponeren. Sluit dan ook af op een overtuigende manier zodat ze je meteen uitnodigen op gesprek!

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen
Bekijk ook ...
Tevreden klant
10
Mar
2020
Tevreden klant

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.