Tevreden klantLambrechts Electro

10 jan 2020
Tevreden klant
Wie zijn jullie?
Lambrechts electro.
Wij helpen de mensen, al 3 generaties lang, bij de keuze van hun kwalitatief huishoud-toestel dat het beste past bij hun noden en wensen. Bereikbaar voor ieders budget maar vooral snel, vriendelijk en correct geholpen worden vinden wij zeer belangrijk om iedereen de beste persoonlijke service te bieden.


Hoe bent u terecht gekomen bij Folderbezorging.be?

Via Tine van de kempenklok na een offertevraag via de handige simulatie van de kostprijs voor bezorging per regio geselecteerd.

Waarom hebt u ervoor gekozen om een folder huis-aan-huis te bedelen?

Omdat we de mensen in een bepaalde regio in kennis willen stellen van onze huidige promo's en ons algemeen aanbod, om zo onze verschillende marketing-kanalen zo breed mogelijk te benutten. We vinden een folder aan huis nog steeds een goed medium.

Wat is de meerwaarde van een folderbezorging voor uw bedrijf?

Dat ik ze zelf niet hoef rond te brengen
Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen
Bekijk ook ...
Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
31
Jan
2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Fashion Factory. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in!…