Tevreden klantCarwash Planet

10 mar 2020
Tevreden klant

Wie zijn jullie?

Carwash Planet

Wij zijn een hypermoderne carwash waar je met je auto terecht kan in de wasstraat en de doe het zelvers in de self carwash. Met onze capaciteit van 120 auto's per uur, ben je dus heel snel aan de buurt. Op minder dan 5 minuten staat jouw auto op het indoor stofzuigplein, waar je je auto gratis met krachtige stofzuigers kan stofzuigen. Tevens kan je gratis gebruik maken van de mattenreiniger en persluchtpistooltjes.

Carwash planet is vlot bereikbaar. We liggen dichtbij de Steenweg op Gierle, shoppingcentra en industrieterreinen in Turnhout.

Hoe bent u terecht gekomen bij Folderbezorging.be?
Onze vertegenwoordiger Tom stelde voor om eens huis aan huis bedeling te doen naast onze publiciteit in de Kempenklok.

Waarom hebt u ervoor gekozen om een folder huis-aan-huis te bedelen?
Omdat wij onze nieuwe actie extra in de picture wilden zetten.

Wat is de meerwaarde van een folderbezorging voor uw bedrijf?
De mensen krijgen een aparte folder in de brievenbus. Samen met onze advertentie op de voorpagina werkt dit versterkend. Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Hoe verloopt de samenwerking met Folderbezorging.be ?
De samenwerking verloopt heel vlot. Tom kondigt steeds tijdig aan om de teksten en foto’s aan te leveren net zoals bij onze publicaties in de Kempenklok. Als je steeds in de zaak bezig bent is dit het laatste waar je zelf aan denkt. Dankzij het toeziend oog van InterMedia halen we tijdig de deadlines.

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen
Bekijk ook ...
Werken dicht bij huis
11
Feb
2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.

Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
31
Jan
2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Fashion Factory. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in!…

Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.