Tevreden klant Lambrechts ElectroLambrechts Electro

10 jan 2020
Tevreden klant Lambrechts Electro

Bij Lambrechts Electro helpen ze hun cliënteel al drie generaties lang met het maken van de juiste keuze als het op een huishoudtoestel aankomt. Hierbij houden ze rekening met de noden en wensen van de desbetreffende klant. Ze vinden het dan ook belangrijk om iedereen de beste service te bieden, en verwachten dit ook van de partners waarmee zij zelf in zee gaan. Folderbezorging loste die verwachting in. Zaakvoerder Jan Lambrechts vertelt wat meer over de samenwerking.

De eerste kennismaking

“Wij adverteerden al in Kempenklok en werden via onze ContentMaker op de hoogte gebracht van Folderbezorging. Via de handige simulatie op de website kon ik meteen een offerte aanvragen voor de bedeling van onze eigen folder, in de regio die ik zelf koos. Heel belangrijk, want we wilden de mensen in de buurt van de zaak op de hoogte brengen van onze promo’s en het algemeen aanbod. Hierbij vinden wij een folder aan huis nog steeds een uitstekend medium om dat te doen.”

Een echte meerwaarde

“Natuurlijk kunnen we zelf de folders rondbrengen, maar wij focussen ons liever op de klanten in de winkel. Bovendien zorgt een bedeling door Folderbezorging ervoor dat onze folder niet in een plastic folie tussen andere reclame verdwijnt. Daarnaast is het ook gewoon geweldig om te weten dat alles vlotjes gaat verlopen en ze steeds bereikbaar zijn voor vragen. Zelfs met een strakke deadline kan je rekenen op flexibiliteit!”

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Benieuwd naar onze aanpak?

ontdek het hier
Bekijk ook ...
Een old school reclamefolder 
blijft verbazend goed scoren
7
Sep
2021
Een old school reclamefolder 
blijft verbazend goed scoren

Huis-aan-huis blaadjes hebben nog altijd een straffe impact op ons aankoopgedrag. We vinden folders minder storend dan andere reclamevormen en blijven ook in…

Tevreden klant Carwash Planet
10
Mar
2020
Tevreden klant Carwash Planet

Heel veel mensen brengen hun flyer mee naar de carwash, dus het werkt echt!

Tevreden klant Lambrechts Electro
10
Jan
2020
Tevreden klant Lambrechts Electro

Lambrechts Electro schakelt hulp in en is tevreden van onze service