Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

31 jan 2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

De fusie van Veja en Fashion Factory

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Fashion Factory. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in! Binnenkort kan je dan ook terecht bij Veja Fashion Factory, want samen worden ze één grote allesomvattende winkel op het vertrouwde adres Veldenbergstraat 67 te Merksplas.

Hetzelfde concept

In de vernieuwde winkel kan je nog steeds terecht voor mode van top tot teen en dat voor ieders budget. De basis blijft in principe dus hetzelfde, alleen beleef je nu onder één dak nog meer shoppingplezier! Het aanbod wordt uitgebreid met de meest trendy stukken, maar ook de vertrouwde merken zijn nog altijd beschikbaar. Zo vind je er een exclusieve shop van de merken Street One, Yaya, PME Legend, Selected,Eterna en Tamaris waar je de sfeer van het merk kan opsnuiven. Bovendien shop je hier niet enkel kleding, maar ook schoenen en lederwaren.

Zoveel meer dan shoppen

Daarbij kan je met de hele familie terecht bij Veja Fashion Factory, een lokale winkel die al sinds 1973 bestaat. Zo is er een ballenbad voor de kids voorzien en een foodcorner voor zij die een hongertje krijgen van al dat winkelen. Parkeren doe je op de ruime parking. Zeker een bezoekje waard dus!

De winkel blijft trouwens gewoon open, dus kom alvast snel de nieuwe collecties ontdekken!

Veldenbergstraat 67 - Merksplas

Bekijk ook ...
Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

De juiste basis is belangrijk, want lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
31
Jan
2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

Een fusie van twee top winkels, daar kan alleen maar iets nog mooier uitvloeien. Ontdek snel Veja Fashion Factory

Eindejaarsactie 2019
14
Nov
2019
Eindejaarsactie 2019

Unizo slaat de handen in elkaar