Webdesign

Voordelen professionele website

Inzetten op vakmanschap is een goede investering

Voordelen professionele website

25 oct 2019
Voordelen professionele website

Een website is niet meer weg te denken in dit tijdperk, maar eentje die aanspreekt is een ander paar mouwen.

Er gaat namelijk veel meer schuil achter een website dan je denkt… Professionele hulp inschakelen is dan ook geen overbodige luxe. Wij vertellen je waarom!

Inhoud & design

Natuurlijk is het eerste wat je ziet bij het bezoek aan een website het ontwerp en de teksten. Als je al een website hebt, kan hierop verder gebouwd worden of je kan ervoor opteren om een volledig nieuw exemplaar te lanceren. Maar is het de moeite om hiervoor een professionele hulp in te schakelen?

Zeker, want bij doe-het-zelf websites is de designkeuze vaak beperkt tot een aantal templates. Van zo’n template heb je er dertien in een dozijn. Ze zijn dan ook weinig representatief aan het unieke karakter van je onderneming. Kies daarom voor een grafische professional om wél een goede digitale klik te leggen tussen je zaak en je prospect.

Daarnaast moet je tekst de lezer weten te overtuigen, maar moet deze ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Dit om je website goed vindbaar te maken. Twijfel je hoe je je producten of diensten het best moet formuleren op je website voor een maximale impact? Onze ervaren copywriters vertalen je boodschap naar boeiende teksten met aandacht voor de belangrijke zoekwoorden van je prospect. Klinkt dit allemaal erg ingewikkeld? Onze professionele ContentMakers ondersteunen je graag met een persoonlijke aanpak.

Achter de schermen

Daarnaast zijn er nog heel wat onzichtbare dingen die je in overweging moet nemen bij het lanceren van een nieuwe website. Zo heeft een technisch minder kwalitatieve website een negatieve invloed op de snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor word hij niet alleen slechter vindbaar in Google, maar zorgt dit ook voor potentieel hogere advertentiekosten indien je kiest voor een Google Ads campagne. Zo loopt de rekening van een goedkope of doe-het-zelf website vaak hoog op.

En hoe zit het met de beveiliging van je website? Vakmensen waken non-stop over de veiligheid van je online aanwezigheid. Ze monitoren en updaten je website, zorgen voor betrouwbare backups en grijpen proactief in waar nodig. Die controle krijg je niet bij doe-het-zelf websites.

Professionals pakken ook elke website op een unieke manier aan, omdat je onderneming dat ook is. Zo grijpen ze niet naar bestaande opties in hun blokkendoos, maar gaan ze steeds op maat te werk. Het resultaat? Een flexibele en productieve aanpak met een duidelijke kijk op de verdere groei van je website én onderneming. Wens je bijvoorbeeld nieuwigheden aan je website? Dan kunnen zij dat helder inschatten, omdat ze alles in de hand hebben. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

De juiste keuze

Onze ContentMakers helpen je graag van A tot Z bij het lanceren van jouw nieuwe website. Van het design, tot het schrijven van de teksten en de technische kant die erbij komt kijken. Wij nemen het allemaal voor onze rekening met een verbluffend resultaat als gevolg!

Bekijk hier alvast de website realisatie voor schoenen Marrel: https://www.marrel.be

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen
Bekijk ook ...
InterMedia creëert Virtueel Autosalon voor lokale dealers
5
Feb
2021
InterMedia creëert Virtueel Autosalon voor lokale dealers

Straffe ContentMakers maken straffe content. Dat bewijst het virtueelautosalon.be, hét online event voor lokale dealers. Samen met onze trouwe adverteerders,…

Waarom een webshop via InterMedia?
15
May
2020
Waarom een webshop via InterMedia?

Een eigen webshop hebben is niet moeilijk of duur, ook voor jouw winkel is het haalbaar & voordelig!

Instant Experience
5
Dec
2019
Instant Experience

Opvallen op sociale media is steeds moeilijker. Tenzij je Instant Experience gebruikt. Dat is een tool waarmee je je producten of diensten visueel heel knap…