Werken dicht bij huisAlleen maar voordelen

11 feb 2020
Werken dicht bij huis

Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? Hou dan zeker de vacatures bij jou in de buurt in de gaten. Een job dicht bij huis heeft namelijk heel wat pluspunten.


Meer tijd voor andere dingen

Als je uren in je auto moet spenderen en dan ook nog eens in de file belandt, heb je al snel heel wat tijd ‘verspild’. Die zou je door minder kilometers te doen op vele manieren leuker kunnen invullen.

Weg minder belast

Daarnaast zorg je er ook voor dat er weer een auto minder is die bijdraagt aan het fileprobleem in België. En alle beetjes helpen!

Betere schakeling tussen werk & privé

Je voelt je niet goed? De grootouders kunnen je kinderen toch niet aan school afhalen? Allemaal zoveel gemakkelijker als je het in een ogenblik zelf kan oplossen.

Extra beweging

Werk je echt heel dicht bij huis? Dan kan je zelfs elke dag naar je job fietsen of wandelen. Beter voor het milieu en voor je gezondheid!

Omgeving matcht

Dat je ervoor koos om in die buurt te gaan wonen, wil waarschijnlijk zeggen dat de bedrijfscultuur en je collega’s op vele vlakken perfect bij je passen.


De interessante jobs uit jouw regio vind je op www.uwjobindekempen.be

Bekijk ook ...
Kies voor lingerie die past
31
Jan
2020
Kies voor lingerie die past

Lingerie is veel meer dan zomaar een bh of een slip. Het kan je zelfvertrouwen namelijk een boost geven. Met de juiste lingerie komt dan ook niet alleen je…

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
31
Jan
2020
Vernieuwde winkel, vertrouwd adres

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Fashion Factory. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in!…

Tevreden klant
10
Jan
2020
Tevreden klant

Onze samenwerking met Lambrechts Electro verloopt heel vlotjes.