Bodystyling GenkBodystyling Genk pakt publiciteit professioneel aan

In de Molenstraat in Genk vind je al een kwarteeuw de Bodystyling-studio van Carine Fransen. Mensen warm ontvangen en goed verder helpen: het is haar passie. Geen wonder dat ze vele vaste klanten heeft. En ook zij verheugen zich ongetwijfeld op de verhuis in de herfst. Bodystyling Genk trekt in een knap ingericht, nieuw pand in Residentie BLAUW. Mooie vooruitzichten!

Probleem: 

  • Carine van Bodystyling Genk maakt al jaren reclame voor haar zaak, maar af en toe slaat ze graag eens een nieuwe weg in. En deze keer besluit ze extra in te zetten op advertenties in regionale magazines én een doordachte aanpak van haar digitale media. Zeker met de geplande verhuis, lijkt haar dat een slim idee. Ze houdt zich al enige tijd bezig met Facebook maar laat het nu graag eens over aan een professional die weet hoe, waar en wanneer de juiste doelgroepen te bereiken.

Oplossing: 

  • Onze ContentMakers stellen advertenties in Flash Magazine voor en bieden hulp bij Facebook en Instagram. We stellen een planning op voor de komende zes maanden.

Resultaat: 

  • Corona gooit zoals bij zoveel ondernemers even roet in het eten. De geplande start in maart wordt uitgesteld naar juni, wanneer de zaak weer opengaat. Over de eerste advertentie in Flash en de eerste posts op sociale media is Carine alvast erg tevreden. Op naar een leuke campagne naar aanleiding van de verhuis in oktober!

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren