Juwelencentrum Luytenstreeft naar dezelfde uitstraling online én offline

Pure ambacht en vakmanschap is wat Juwelencentrum Luyten jou te bieden heeft, al 70 jaar lang. Een jubileum dat gepaard ging met een volledige transformatie van de zaak. Een mooi resultaat, maar het totale plaatje klopte niet meer. Ze schakelden dan ook hulp in op digitaal vlak.

Probleem:

  • De zaak werd helemaal omgetoverd, waardoor de uitstraling van de website er niet meer bij paste. Bovendien wou Juwelencentrum Luyten ook vooral 20- tot 40-jarigen aanspreken, maar was hun online aanwezigheid zo goed als onbestaande. Een belangrijke kans die ze lieten liggen en waarop ze nu wilden inspelen.

Oplossing:

  • De website werd volledig onder handen genomen, van design tot tekst. Dankzij de professionele fotoshoot die we organiseerden, hadden we ook mooie beelden om erop te plaatsen. Daarnaast kunnen die het hele jaar door nog gebruikt worden in het content plan dat werd opgesteld voor social media.

Resultaat:

  • Door de extra reclame die gemaakt werd, was er een duidelijke stijging van de omzet merkbaar. Het juiste publiek werd bereikt, waardoor de verkoop een opvallende groei kende bij de vooropgestelde doelgroep.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren