Ferme de HesbayeFerme de Hesbaye scheert nu ook online hoge toppen

Ferme de Hesbaye is een elegante, gerestaureerde vierkantshoeve in Corswarem, net over de taalgrens in fleurig Haspengouw. Hier vind je naast meubels voor binnen en buiten ook alles voor je tuininrichting. Sinds tientallen jaren adverteert het bedrijf in Flash maar ook op sociale media zetten ze nu volop in.

Probleem: 

  • Ferme de Hesbaye wil niet achterblijven en de kortingsacties, opendeurdagen, e.d. niet enkel in print maar ook online bekendmaken. De tijd ontbreekt hun echter om dat allemaal zelf te doen. Ze hebben dus nood aan kwalitatieve content die met regelmaat de juiste doelgroep bereikt.

Oplossing: 

  • Onze klant krijgt een vaste contactpersoon toegewezen die zich van a tot z ontfermt over de sociale media van Ferme de Hesbaye. Voor een jaarlijks vooraf bepaald budget, houdt hun vertrouwde ContentMaker de digitale touwtjes in handen: van courante briefings via telefoon, WhatsApp en ter plaatse tot de realisatie en publicatie van posts, waar nodig inclusief fotografie.

Resultaat: 

  • De verschillende online berichten en campagnes presteren erg goed. Zo goed zelfs dat Ferme de Hesbaye het werk, zelfs in coronatijden, amper kan bijhouden. En zo hebben ze het graag: liever te veel werk dan te weinig!

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren