Garden LUXzoekt hulp voor een vernieuwing van hun huidige communicatie

Garden LUX heeft een passie voor hout die zich uit in prachtige realisaties van tuinhuizen, blokhutten, carports, terrasoverkappingen en bijgebouwen. Hun klanten zijn dan ook meer dan tevreden met het project dat door hen verwezenlijkt werd. Toch weerspiegelde de stijl van de bestaande communicatiemiddelen niet meer het succes van hun vakmanschap.

Een volledige transformatie diende zich aan en hiervoor deed Garden LUX graag beroep op het team van InterMedia.

Probleem:

  • Garden LUX klopt bij InterMedia aan voor een vernieuwing van hun huidige communicatie. Dit om de uitstraling ervan gelijk te stellen aan hun kwalitatieve gamma producten en uitgebreide expertise.

Oplossing:

  • Het grafische team ging aan het werk en werkte een nieuwe huisstijl en ander logo uit. Deze werden erna toegepast op allerhande drukwerk zoals naamkaartjes, offertes, presentatiemappen, notitieblokken, stickers, inspiratiebrochure, spandoek, reclamebord voor de voetbal enzovoort. Ook digitaal werden de handen uit de mouwen gestoken. Het design en schrijfwerk werden op elkaar afgestemd en een nieuwe website werd gelanceerd.

Resultaat:

  • Een moderne look die volledig aansluit bij de kenmerken van hun aanbod en service. Hierdoor kan er nu een strategisch plan opgemaakt worden om meer klanten aan te trekken via Facebook, Instagram en Pinterest.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren