Jacobs BeveiligingJacobs Beveiliging voelt zich ontzorgd op marketingvlak

Jacobs Beveiliging is expert in inbraak- en brandbeveiliging voor particulieren en bedrijven. Van alarmsystemen en camerabewaking tot branddetectoren. Het bedrijf uit Oostmalle wil klanten niet per se overtuigen met de laagste prijzen, wel met deskundig advies en een beveiligingspakket op maat. Geen wonder dat ze voor hun marketingacties op een even professionele service rekenen!

Probleem: 

Jacobs Beveiliging voelt zich niet voldoende ondersteund door hun communicatiebureau. Bovendien hebben ze de indruk dat ze een groot budget investeren in marketing, maar met weinig resultaat. Het beveiligingsbedrijf wil werk maken van een degelijke online zichtbaarheid en vlotte, professionele communicatie naar hun klanten toe. De juiste groep aanspreken op de juiste manier met de juiste tools, dat is de bedoeling.

Oplossing: 

Tijdens een bezoekje van een van onze ContentMakers aan het bedrijf om hen te informeren over advertenties in onze magazines, horen we dat Jacobs Beveiliging ook hulp kan gebruiken bij de website, sociale media en online ads. Natuurlijk staan we meteen paraat. We organiseren een brainstormsessie om de pijnpunten bloot te leggen en een contentplanning op te stellen.

Resultaat: 

Onze ContentMakers nemen de website en sociale media van Jacobs Beveiliging onder handen. Verder zorgen we ook voor advertenties in Kempenklok en op Google. De nieuwe marketingaanpak bevindt zich nog in de opstartfase, maar de beveiligingsexpert krijgt nu al veel positieve respons van klanten.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren