Juwelencentrum LuytenJuwelencentrum Luyten trekt de stijlvolle lijn door naar digitale media

Pure ambacht en vakmanschap. Dat is wat Juwelencentrum Luyten jou te bieden heeft, al 70 jaar lang. Een jubileum dat het familiebedrijf natuurlijk in stijl viert. Met een volledige transformatie van de zaak. Én hulp van onze ContentMakers voor de communicatie en promotie erbovenop.

Probleem:

  • De uitstraling van de website past niet meer bij de fonkelnieuwe winkel en het bedrijf bereikt de doelgroep van 20- tot 40-jarigen niet voldoende. Meer en efficiënt inzetten op online visibiliteit is de boodschap!

Oplossing:

  • Onze ContentMakers stellen een doordacht communicatieplan op. En zorgen voor een website die evenveel schittert en straalt als de juwelen in de winkel. Van smaakvol design (inclusief een fraai nieuw logo) en rake copy tot fijnzinnige foto’s. Een professionele fotoshoot levert knappe beelden op voor de website, maar tegelijk ook voor sociale media, folders, advertenties, en zoveel meer. Het jubileum komt ook aan bod in MAXzine en Kempenklok.

Resultaat:

  • De online opfrissing en het slimme gebruik van verschillende promotiekanalen levert wat op. Juwelencentrum Luyten merkt het verschil. Het bedrijf krijgt meer online aandacht en ziet de verkoopcijfers in de jongere doelgroep stijgen.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren