Lambrechts ElectroLambrechts Electro ziet omzet verhogen door nieuwe website

Een familiezaak die al meer dan 60 jaar bestaat, waar de familieleden na al die tijd nog steeds bij élk aspect van het bedrijf betrokken zijn, van de winkel tot de hersteldienst … Het heeft absoluut zijn charme. Het persoonlijke contact maakt van Lambrechts Electro in Rijkevorsel dan ook een warme zaak.

Probleem

Lambrechts Electro wil haar sympathieke sfeer en kenmerkende service ook online overbrengen. Ze bereiken al heel wat mogelijke klanten met folders en advertenties in Kempenklok maar willen ook met hun website het verschil maken ten opzichte van de concurrentie. Na een decennialange succesvolle samenwerking, lijkt InterMedia daarvoor de uitgelezen partner.

Oplossing

Onze ContentMakers bouwen een website op maat, inclusief een handig formulier om herstellingen aan huis te boeken en de mogelijkheid om snel reviews te registreren. De sterke punten – de familieband, het uitgebreide aanbod en de uitstekende service – staan nu extra in de verf. Het geheel past bovendien mooi in de huisstijl van Lambrechts.

Resultaat

De herstelaanvragen lopen binnen en de winkel krijgt nóg meer klanten over de vloer. Lambrechts Electro merkt zelfs een verhoging van de omzet sinds de website online staat. Het bedrijf is nu helemaal klaar voor de opendeurdagen en de eindejaarsperiode!

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren