Lingerie AltesseAltesse breidt haar doelgroep uit dankzij sociale media

Met een klantenbestand van meer dan 10.000 personen en zowat 4.000 klanten per jaar, draait de Turnhoutse lingeriezaak Altesse al meer dan 60 jaar uitstekend. Eigenares Nadine De Cnodder staat er dan ook op dat elke klant met een goed gevoel én perfect passende lingerie buitengaat. En ze rust niet zomaar op haar lauweren. Haar devies? Als je vooruit wil, blijf je beter voortdurend in beweging.

Probleem

  • Om in de toekomst te blijven rekenen op een uitgebreid klantenbestand, bereikt Altesse graag haar jongere doelgroep ook op de hedendaagse manier: via sociale media. De Turnhoutse zaak waagt zelf al een poging op Facebook en Instagram maar wil het liever professioneel en met meer regelmaat aanpakken.

Oplossing

  • Onze ContentMakers springen voor Altesse in de bres! We stellen een jaarplanning op voor alle gevraagde kanalen: van drukwerk, advertenties, banners en vlaggen tot sociale media. We luisteren naar de specifieke wensen en geven de lingeriezaak een consistente stem op alle kanalen.

Resultaat: 

  • De statistieken zijn positief. Altesse krijgt alsmaar meer online volgers en bereikt haar gewenste doelgroep. De professionele overname van haar sociale media stelt de eigenares gerust: de communicatie van haar zaak is in goede handen.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren