MobisolMobisol communiceert met meer regelmaat op sociale media

Zonwering, rolluiken, screens, windschermen, terrasoverkapping, … Mobisol in Dilsen maakt er op een deskundige manier werk van. En dat bewust enkel met eigen installateurs, bij wijze van optimale kwaliteitscontrole. Het vakkundige team voorziet bij elk project, klein of groot, voldoende tijd om de klant te adviseren en te informeren.

Probleem: 

Mobisol adverteert al jaren in Flash en Puur én beschikt over de nodige socialemediakanalen, maar vindt het lastig om er zelf een contentplanning op na te houden. Andere taken krijgen – begrijpelijk – vaak voorrang. Het bedrijf heeft dus nood aan iemand die de online marketing écht in handen neemt.

Oplossing: 

Elk najaar zitten we samen met Mobisol aan tafel om de contentplanning voor het komende jaar te bespreken. We noteren alle opendeurdagen en acties en bepalen een geschikte datum om erover te communiceren. Vervolgens verwittigen we de klant telkens tijdig wanneer er info, prijzen, enz. nodig zijn om de post of advertentie op te stellen. De ContentMakers voorzien eerst een proefversie van het bericht. Uiteraard in de vertrouwde huisstijl. Goedgekeurd? Dan publiceren we het.

Resultaat: 

Er is altijd online leven in de brouwerij op de sociale media van Mobisol. Het team vindt het een geruststelling om te weten dat hun vaste ContentMaker voortdurend bij de pinken blijft en hen op tijd een seintje geeft als er een briefing nodig is.

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren