PalifloraPaliflora geeft online verkoop een boost met webshop


Florist en interieurstylist Wesly Berghmans tovert de mooiste bloemstukken op tafel en is een vakman als het op decoreren aankomt. Hij is een rasechte ondernemer, maar technologie zit hem minder in de vingers. Dan springt InterMedia in de bres om orde in de digitale chaos te scheppen! Van sociale media en mailcampagnes tot de site en webshop.

Probleem: 

  • Bloemenwinkel Paliflora in Paal wil ook tijdens de lockdown hun klanten nog – op veilige afstand – bedienen. Tijdens de coronacrisis stromen de telefoontjes en mails binnen, maar het wordt moeilijk om het overzicht te bewaren. Bovendien vergeten klanten dikwijls belangrijke details, waardoor de eigenaars geregeld mensen opnieuw moeten contacteren. En dat kost tijd …

Oplossing: 

  • Paliflora contacteert hun vertrouwde ContentMakers bij InterMedia. We ontwikkelen in sneltempo een webshop. Bespreking en begeleiding van a tot z gebeuren – safety first! – telefonisch. Op een drietal werkdagen zijn de technische kant en het design van de webwinkel een feit. Een weekje later staan er meer dan 200 artikelen digitaal te schitteren.

Resultaat: 

  • Een splinternieuwe en gebruiksvriendelijke webwinkel met dezelfde look & feel als de andere marketingkanalen van Paliflora geeft onze klant een boost. De bestellingen en leveringen verlopen vlot, de wachttijden zijn een stuk korter. Ook na corona blijft onze klant inzetten op de online verkoop. Zo tevreden zijn ze van de gebruiksvriendelijkheid voor zowel klanten als zichzelf.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren