Schoenen MarrelMarrel blinkt ook op het web uit met buitengewone service

Marrel is een begrip in de Antwerpse Kempen. Hier zijn schoenen zoveel meer dan een trendy item om je outfit te vervolledigen. Want werkelijk elk paar voeten vindt een passend model. Hamertenen, brede of gevoelige voeten, voetproblemen door diabetes, speciale maten, nood aan steunzolen, … geen vraag is te veel. Want moeilijke voeten bestaan niet!

Probleem

De oude website met beperkte info over de zaak volstaat niet meer. Marrel wil haar buitengewone service in de kijker zetten en de volledige schoenencollectie online tonen. Bovendien hoopt zaakvoerder Lisse Mertens graag meer en doelgerichter te communiceren via sociale media.

Oplossing

Op een klantenevent van InterMedia leert Marrel onze onlinediensten beter kennen. Naast de vertrouwde publiciteitspagina’s in Kempenklok, besluit het bedrijf onze ContentMakers ook in te schakelen voor een efficiënte, fraaie website en een professionele aanpak van de sociale media.

Resultaat

De website doet dienst als online visitekaartje – inclusief de persoonlijke, warme sfeer – én digitale etalage. Wanneer het coronavirus toeslaat, de winkel noodgedwongen sluit en het bedrijf met thuisleveringen start, is marrel.be zelfs een redder in nood. InterMedia voegt nog snel de extra zoekfunctie ‘geschikt voor steunzolen’ toe aan de site zodat mensen makkelijker de gewenste modellen vinden. Alle nieuwtjes en promoties bereiken daarnaast vlot de (mogelijke) klanten dankzij campagnes op Facebook en Instagram. Missie geslaagd!

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren