​Sit & Sleepwil mensen informeren over het belang van ergonomie

Gezond zitten, werken en slapen. Dat is waarmee ze je bij Sit & Sleep kunnen helpen. Hun aanbod bestaat dan ook uit ergonomische oplossingen voor het dagelijkse leven. Geen makkelijk onderwerp om duidelijk uit te leggen en op een mooie manier tot leven te brengen.

Probleem:

  • Sit & Sleep was al langer op zoek naar iemand om hen te begeleiden met het schrijven en samenstellen van een magazine rond ergonomie. Ze hadden een bepaald beeld in gedachten waaraan potentiële partners niet konden beantwoorden. Daarnaast wilden ze ook ruchtbaarheid geven aan hun opendeurdag.

Oplossing:

  • Er werd een advertentie opgesteld die de stijl van Sit & Sleep weerspiegelde. Daarbij werd er gekozen voor Flash Magazine als drager. Voor het magazine van Sit & Sleep werd er eerst gebrainstormd over de mogelijkheden. Daarna werd een stappenplan opgesteld met deadlines voor zowel het ontwerp, de copywriting als de uiteindelijke druk ervan.

Resultaat:

  • De advertentie bereikte maar liefst 285.876 brievenbussen waardoor het een geslaagde opendeurdag werd. Het magazine werd bedeeld onder kinesisten en klanten en geeft hen een overzichtelijk beeld over ergonomie. Het uiteindelijke resultaat ervan zorgde ook voor de vraag om naamkaartjes in dezelfde stijl te ontwerpen.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren