VDI DesignKwaliteit is de rode draad van VDI Design. Ook in hun communicatie!

Sinds 2007 staat VDI Design garant voor unieke interieurinrichtingen. En denk dan gerust aan het volledige plaatje: van het ontwerp en de productie van het meubilair tot de plaatsing, inclusief de technische installaties. Buiten de lijntjes kleuren is helemaal hun ding, maar dan wel met dezelfde pen. Alles binnen een ontwerp past precies bij elkaar, of het nu over één kamer of een volledige woning gaat.

Probleem: 

VDI Design weet zichzelf op de kaart te zetten. Met een schitterende showroom en advertenties in Kempenklok overtuigen ze hun klanten absoluut. Maar hun Facebook- en Instagrampagina zitten nog niet op datzelfde hoge niveau. En ook de Google-advertenties mogen wat professioneler. Wat er mist? Regelmaat, coherentie, een professionele look en de nodige technische knowhow om dit allemaal te realiseren.

Oplossing

Op de diensten van InterMedia rekent het bedrijf al jaren, zij het enkel voor print. Een van onze ContentMakers stelt daarom voor ook online te hulp te schieten. We maken een contentplan op basis van hun jaarplanning en nemen de sociale media en Google Ads in handen.

Resultaat:

Voor elke actie of promotie bezorgt VDI Design ons de nodige info en foto’s. Soms strak gepland, soms à la minute. We gieten de content telkens in een mooie en herkenbare lay-out, passend bij de huisstijl en posten de berichten op het gevraagde tijdstip. Daarnaast zetten we gerichte en meetbare Google Ads campagnes op die werken. De samenwerking loopt ook digitaal op wieltjes!

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren