Vos ToolsVos Tools zocht én vond een ijzersterke marketingpartner

Totaalservice van advies en verkoop tot herstellingen. Vos Tools maakt er een punt van. Ze willen klanten niet overtuigen met de laagste prijzen, wel met de garantie op vakkundige begeleiding. Logisch dat heel wat particulieren én professionals hun ijzerwaren, gereedschappen, machines en bevestigingsmateriaal bij deze groot- en kleinhandel aankopen.

Probleem

Vos Tools heeft nood aan een marketingpartner die hen bijstaat voor het volledige promotionele plaatje. Ze verwachten van die partner evenveel vakmanschap en reactiesnelheid als zijzelf aan hun klanten beloven. In eerste instantie focussen ze graag op drukwerk.

Oplossing

Onze ContentMakers stellen een strakke jaarplanning op voor advertenties in Kempenklok. Op vooraf bepaalde tijdstippen bespreken we de onderwerpen. Lastminute ideetjes verwerken we bovendien supersnel. Ook presentatiemappen nemen we voor onze rekening. En dat steevast in de gewenste lay-out.

Resultaat

Klanten merken de promoties op. Vos Tools is ontzettend tevreden over de samenwerking met InterMedia. Ze besluiten onze ContentMakers dan ook in te schakelen voor het volledige online- en offlineverhaal. Zo zijn ze zeker dat de communicatie naar klanten toe met regelmaat en altijd in een gelijkaardige lay-out gebeurt.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren