Vossen FashionVossen Fashion gaat voor regelmaat en kwaliteit op sociale media

Elke shoppingqueen en modeliefhebber kent de winkels van Vossen Fashion in Hasselt en Tongeren. Je vindt er topmerken als Scotch&Soda, Armani, Paul Smith en Hugo Boss. En je huurt er zelfs met gemak suite- en ceremoniekledij voor gala’s of huwelijken. Een fashionspecialist met standing dus, die vanzelfsprekend even kwalitatieve publiciteit verwacht.

Probleem: 

  • Vossen Fashion schakelt al jaren tal van partners in voor reclame en marketing. Zo adverteren ze geregeld in ons Flash Magazine. Het grafisch ontwerp van de advertenties gebeurt meestal door een vaste partner, maar voor de planning en publicatie van berichten op sociale media, wilden ze graag een vertrouwd aanspreekpunt.

Oplossing: 

  • Onze ContentMakers stellen hulp voor de onlinekanalen aan een maandbudget voor. Op die manier valt er gegarandeerd met regelmaat wat te beleven op de sociale media van Vossen Fashion. De klant bezorgt ons simpelweg de advertentie en wij regelen de rest.

Resultaat: 

  • Deze aanpak verloopt heerlijk vlot! Zeker in coronatijden profileert Vossen Fashion zich nog meer online, onder meer met een webshop. De modieuze berichten op sociale media passen dus perfect in dat plaatje.

Kan jij onze hulp ook gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons

Bekijk ook ..

Ontdek meer cases

laat u inspireren