fbpx

 

 

Bundel onze krachten om je verhaal te brengen!

Creative design

Grafisch ontwerp met pit! InterMedia geeft vorm aan uw huisstijl, logo, naamkaartjes, briefpapier, folders, catalogi, advertenties, websites, .... Ontwerpen die uw doelgroepen aanspreken, in de massa opvallen en onderscheidend zijn van de rest.

Drukwerk

Naast het ontwerp biedt InterMedia ook drukwerk aan. We werken nauw samen met uiterst betrouwbare partners en kunnen hierdoor een breed gamma aan producten (van naamkaartjes tot leaflets, van folders tot affiches) aanbieden. Hoogwaardige kwaliteit aan een vlekkeloze afwerking … zo heeft u één aanspreekpunt en één adres voor al uw communicatie.

Folderbedeling

Voor lokale en regionale publiciteitscampagnes met impact is folderbedeling nog steeds één van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken. Een folder of kaart tussen de dagelijkse post wordt écht gezien en door meerdere mensen bekeken. Naast het grafische werk, zorgt InterMedia ook voor de bedeling aan interessante tarieven.

Direct marketing

Wilt u uw klanten doelgericht en persoonlijk aanspreken dan is direct marketing de juiste tool. Geen algemene boodschappen maar sneller in het oog springen door een persoonlijk bericht. De mogelijkheden zijn onbegrensd. We werken een creatief concept uit op basis van de boodschap, de doelgroep en het budget.

Digital agency

Bereik je klanten ook online, ons team digital zorgt voor de ideale strategie en denkt mee om jouw doelgroep te activeren. Of het gaat over een responsieve website of een social media met beleving of een creatieve manier om je boodschap over te brengen. Wij kunnen helpen!

Contacteer ons

InterMedia
Hondstraat 18
3582 Koersel, België
T 011 76 77 18
F 011 78 11 19
info@intermedia.be