E-mailcampagnes

Zoek je een goede manier om met je klanten te communiceren? Dan is e-mailmarketing misschien wel de perfecte oplossing voor jou! E-mailcampagnes zijn nog altijd erg populair. Ze zijn persoonlijk, doeltreffend en perfect meetbaar. Enthousiast geworden? Onze ContentMakers weten raad.

Met de deur in huis vallen

Wist je dat men een digitale nieuwsbrief gemiddeld 8 seconden bekijkt? In die korte tijd dien jij je boodschap goed over te brengen en je ontvanger te boeien. Onze ervaren ContentMakers weten als geen ander hoe jij (nog) meer rendement haalt uit jouw e-mailcampagnes. Een opvallend, herkenbaar design met misschien wel een bewegend beeld? Een goede copy en niet te vergeten: een titel die meteen met de deur in huis valt. Onze copywriter zorgt ervoor.

E-mailmarketing in alle facetten

Bij e-mailmarketing draait het niet alleen om een goed ontwerp en een copy die aanspreekt. Een goede doelgroepbepaling & timing zijn alsook cruciaal. Maar het gaat nog verder... Zo helpen wij je om e-mails (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het genereren van kwalitatieve leads, het verrijken van profielen, het bieden van aftersales, de heractivatie van inactieve klanten, enz...  Ohja, dit alles helemaal GDPR-vriendelijk.

Oeps, gingen we iets te snel? Geen probleem. Onze ContentMakers begeleiden je van A tot Z of anders gezegd van strategie tot campagne-ontwerp tot en met technische uitvoering. Bij ons zit je goed!

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Meer info?

Neem contact met ons op. Dan kijken we binnenkort samen met een goed kopje koffie hoe we jouw e-mailmarketing op punt kunnen zetten.

contacteer ons