Kant-en-klare website

Een website zodat je klanten je ook digitaal kunnen terugvinden, is een must. Toch hoeft dat niet ingewikkeld te zijn. Met onze startersformule klik je al snel door naar enkele simpele pagina’s in jouw huisstijl. De tekst, foto’s en structuur nemen wij volledig onder handen of stellen we op vanaf nul. Kortom, wij leveren jouw site kant-en-klaar af. Toch nood aan een uitgebreidere aanpak? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Een goed verhaal in een mooi jasje

Die eerste indruk bij een bezoek aan e website moet meteen goed zitten. Onze copywriter zorgt ervoor dat jouw teksten de lezer aanspreken en overtuigen. Bovendien maken we dat al dat leesvoer geschikt is voor zoekmachines zoals Google. Dit om je website goed vindbaar te maken. Wees dus maar gerust, onze ervaren copywriters vertalen je boodschap naar boeiende teksten met aandacht voor de belangrijke zoekwoorden van je prospect. Klinkt dit allemaal erg ingewikkeld? Onze professionele ContentMakers ondersteunen je graag met een persoonlijke aanpak.

Wat je niet ziet...

Daarnaast zijn er nog heel wat onzichtbare dingen waar je rekening mee moet houden bij het lanceren van een nieuwe website. Zo heeft een website die technisch goed in elkaar steekt een positieve invloed op de snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor word hij niet alleen beter vindbaar in Google, maar zorgt dit ook voor lagere advertentiekosten indien je kiest voor een Google Ads campagne. Onze IT-specialisten pluizen het voor jou tot in detail uit, zodat jouw website aan alle eisen voldoet. Dan is er ook nog de beveiliging van je website. Onze vakmensen waken non-stop over de veiligheid van je online aanwezigheid. Ze monitoren en updaten je website, zorgen voor betrouwbare backups en grijpen proactief in waar nodig.

Een webshop nodig?

Een webshop is ook voor jou haalbaar & voordelig. Deze online etalage is op elk moment beschikbaar zonder lange wachtrijen. Dus waarom zou je nog langer twijfelen? Deze coronacrisis is een moeilijke tijd voor iedereen, maar er zijn manieren om sterker te staan dan je concurrent. Het is het ideale moment voor de opstart van een webshop, ondertussen razend populair bij handelaars én consumenten. Het schrikt je misschien af omdat het starten van een online verkoop moeilijk zou zijn. Maar we verzekeren je dat het makkelijker is dan het lijkt.

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Jouw website onder handen nemen?

Onze ContentMakers geven je het nodige advies om jouw online aanwezigheid helemaal op punt te zetten.

contacteer ons