Bedeel je folders in de Kempen

Folder­bezorging

InterMedia - Wij maken je wegwijs in de media jungle

Folderbezorging

Jouw flyer, folder of brochure in de Kempen bezorgen? Wij van Folderbezorging helpen je graag verder! Want wie voor Folderbezorging kiest, kiest voor een stipte en correcte folder bedeling. Voor iedereen.

Wil je bijvoorbeeld een groot publiek aanspreken met je reclamefolders of enkel de mensen in je eigen gemeente? Alles is mogelijk! Wij bezorgen de huis-aan-huis folders namelijk bij elke vooropgestelde doelgroep. Dus of je nu een gemeentebestuur bent dat zijn of haar inwoners wilt bereiken of een Kempische KMO, bij Folderbezorging ben je altijd aan het juiste adres!

Wij bedelen elke week dan ook met veel plezier jouw folder gevuld met reclame in de door jouw gekozen gemeente(s). Dat doen we dankzij het vast netwerk van onze eigen bezorgers. Wist je trouwens dat Folderbezorging al meer dan 10 jaar de vaste distributiepartner van het Kempens reclameblad Kempenklok is? Op onze ervaring kan je dus rekenen!

Elfie Aerts - InterMedia
Dag, ik ben Elfie!

Heb je nog vragen over folderbezorging?
Bel me op 0477 / 26 72 78 of stuur me een e-mail.

Ontvang jouw prijs binnen de minuut!

 • Vrijblijvende offerte
 • Beste prijs / kwaliteit op de markt
 • We helpen met het ontwerp en drukken jouw folders indien gewenst
 • Eigen pro-actief marketing afdeling
Bereken jouw prijs
Waarom kiezen voor folderbezorging?
 • Service van A tot Z

  Bij ons kan je terecht voor het ontwerp van je folder, het drukken van je folder en de verspreiding ervan. Kortom wij helpen je verder met het totaalpakket!

 • Persoonlijke aanpak

  Heb je vragen over de bezorging van jouw folders? Onze medewerkers zullen je telkens met veel plezier verder helpen.

 • Eerlijke prijzen

  Juist! Wie voor ons kiest, kan rekenen op een voordelig en transparant tarief. Wij denken mee hoe we je folders zo optimaal mogelijk kunnen verspreiden.

 • Snelheid

  Doordat we alles in huis hebben, kunnen wij jouw folders vrij snel bedelen in de Kempense brievenbussen.

104.085

brievenbussen

312.255

ontvangers

29

gemeentes

36

enthousiaste bezorgers

Word een van onzebezorgers!
Zoek je een leuk bijbaantje?
Wat dacht je van een bijverdienste als folderbezorger in je vertrouwde streek? Bij Folderbezorging.be krijg je namelijk een leuke extra om reclamefolders rond te brengen in je eigen buurt. Interessant bijbaantje? Stuur ons een mailtje of bel ons om bezorger te worden en we contacteren je snel!