2 Installateurs Ventilatie

Vacature werd geplaatst op 26 jan 2021
2 Installateurs Ventilatie

Aventi heeft meer dan 20 jaar ervaring in verwarming, ventilatie, airco en luchtbehandeling. Zowel commercieel als technisch bekijken we alle projecten van A tot Z. Om onze ambitieuze groei verder te zetten verhuizen we eind dit jaar niet alleen naar onze nieuwbouw van 4500 m² te Beerse.

2 Installateurs Ventilatie

Functieomschrijving

Monteren van kanalen, afregelen en opstarten van luchtgroepen en zowel elektrisch als mechanisch aansluiten van ventilatoren is je hoofdactiviteit. Kortom de volledige installatie van A tot Z valt onder uw verantwoordelijkheid.

Je werkdag start aan ons magazijn met het inladen en lossen van materialen dewelke je nodig hebt op de werf. Dit voor zowel particuliere woningen, appartementsgebouwen of kantoorprojecten.

Profiel

De ideale kandidaat kan alvast de onderstaande eigenschappen afvinken:

  • Ondernemend
  • Flexibel
  • Zelfstandig
  • Oog voor detail
  • Teamspeler
  • Klantgericht
  • Nauwkeurig

Ter vollediging ben je in het bezit van een rijbewijs B en spreek en schrijf je vlot Nederlands. Ervaring in een technische, elektrische of mechanische richting is een plus meer geen must.

Wat heeft Aventi u te bieden?

Je komt terecht in een ambitieuze werkomgeving bij enthousiaste collega’s waarbij het aangenaam vertoeven is. We zoeken iemand voltijds voor onbepaalde duur waar we een competitief loonpakket inclusief interne opleiding voor voorzien hebben.

Voor meer informatie over de vacaturen kijk op: www.aventi.be of op onze facebookpagina

solliciteer voor deze job

Voelt u zich aangesproken om ons team te vervoegen, solliciteer dan vandaag nog en mail uw CV en motivatiebrief door naar jobs@aventi.be.

Deel deze job!
Bekijk ook ..