Administratief bediende

Vacature werd geplaatst op 26 jan 2021
Administratief bediende

Aventi heeft meer dan 20 jaar ervaring in verwarming, ventilatie, airco en luchtbehandeling. Zowel commercieel als technisch bekijken we alle projecten van A tot Z. Om onze ambitieuze groei verder te zetten verhuizen we eind dit jaar niet alleen naar onze nieuwbouw van 4500 m² te Beerse.

Administratief bediende

Hoe ziet je dag eruit bij Aventi?

Je staat in voor de organisatie van de dagelijkse planning van onze installatietechniekers. Je legt de afspraken met de klanten vast en volgt deze nauwkeurig op. Jij staat garant voor een grondige werfvoorbereiding en opvolging van de werf (kwaliteit, feedback klant). Het up to date houden van ons erp-systeem, de post verwerken, kantoormateriaal bestellen of zelfs ondersteuning bieden aan de dienst boekhouding behoort tot je takenpakket.

Je biedt ondersteuning aan onze sales mensen, je bent het eerste aanspreekpunt bij inkomende telefoons, je maakt offertes, orders en zorgt voor de volledigheid van de werfdossiers.

Wie zoeken wij?

Iemand met sterke commerciële communicatie skills die de instroom van informatie nauwkeurig en correct kan verwerken.

Wat heeft Aventi u te bieden?

Je komt terecht in een ambitieuze werkomgeving bij enthousiaste collega’s waarbij het aangenaam vertoeven is. We zoeken iemand voltijds voor onbepaalde duur waar we een competitief loonpakket inclusief interne opleiding voor voorzien hebben.

Voor meer informatie over de vacaturen kijk op: www.aventi.be of op onze facebookpagina

solliciteer voor deze job

Voelt u zich aangesproken om ons team te vervoegen, solliciteer dan vandaag nog en mail uw CV en motivatiebrief door naar jobs@aventi.be.

Deel deze job!
Bekijk ook ..