Administratief medewerker

Vacature werd geplaatst op 26 jun 2020
Administratief medewerker

VLASSAK-VERHULST WERFT AAN

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

MET BOEKHOUDKUNDIGE ERVARING

Functie: 

Je werkt als teamgenoot mee in ons multidisciplinair team dat instaat voor de diverse administratieve taken van onze erkende bouwonderneming. Je hebt een ondersteunende rol voor de boekhouding. Je bent eveneens medeverantwoordelijk voor zowel de algemene- als de werfadministratie. Bij je dagdagelijkse taken horen oa.

  • het opmaken van bestellingen naar leveranciers en klanten toe,
  • ondersteuning bij de financiële opvolging van de werf,
  • ondersteuning van de projectleider.

Profiel: 

Je hebt een Bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring) en minimaal 5 jaren werkervaring. Ervaring in de bouwsector is een pluspunt. Je bent goed georganiseerd en sterk op administratief vlak . Je bent een gemotiveerd persoon en houdt van een vlotte, familiale sfeer en korte communicatielijnen die kenmerkend zijn voor een KMO. Je hebt een open en eerlijk karakter en kan goed communiceren. Je woont bij voorkeur in de regio.

Aanbod: 

Wij bieden een interessante job aan binnen een leuk team en een boeiend bouwbedrijf welke dit jaar haar 50ste verjaardag viert. Wij zijn gevestigd in een rustige en zeer groene omgeving. Wij voorzien naast een familiale, aangename sfeer een aantrekkelijk salarispakket. Parttime contract is bespreekbaar.solliciteer voor deze job

Stuur uw motivatiebrief met CV t.a.v. Laurence naar jobs@vlassakverhulst.com.

Wij kijken alvast uit naar uw sollicitatie!

Deel deze job!
Bekijk ook ..