ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Vacature werd geplaatst op 1 jun 2021
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een (m/v):  ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

niveau C1-C2-C3)
Aanleg wervingsreserve 2 jaar

  Functie

  Als administratief medewerker verleen je ondersteunende diensten voor de organisatie en draag je bij tot een vlotte en efficiënte administratieve werking. Je verzorgt specifieke dienstverlening over de eigen materie aan de burger waarbij klantvriendelijk en met respect voor de specifieke wet- en regelgeving gehandeld wordt. Op deze manier wordt een kwaliteitsvolle dienstverlening naar interne en externe klanten gegarandeerd. Je werkt nauw samen met collega’s binnen het team en met andere interne en externe diensten.

  Profiel

  Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs.

  Aanbod

  Het stadsbestuur legt een wervingsreserve van 2 jaar aan voor de functie van administratief medewerker in contractueel dienstverband, waaruit voor zowel voltijdse als voor deeltijdse vacatures kan worden geput. Verloning volgens wettelijk barema, haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding. De aanvangswedde bedraagt 983 euro bruto per maand voor prestatiebreuk 19/38° en 1.966 euro bruto per maand voor prestatiebreuk 38/38°. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

  Selectieprogramma

  Het schriftelijk gedeelte verloopt via twee online testen van Cebir. Je dient te slagen voor de eerste test om naar de tweede test door te mogen gaan. Op vrijdag 18 juni 2021 in de voormiddag zal de uitnodigingsmail verstuurd worden voor deze testen. Je krijgt tijd om deze in te vullen tot zondagavond 20 juni 2021. Het mondeling gedeelte gaat door op dinsdag 29 juni 2021 of donderdag 1 juli 2021. Je dient je op één van deze twee dagen een half uur te kunnen vrijmaken tussen 9 u. en 16.30 u.

  Meer info

  Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

  solliciteer voor deze job

  Kandidaatstelling

  Stel je uiterlijk op 8 juni 2021 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar:

  Dienst HRM
  Vrijheid 149
  2320 Hoogstraten

  Deel deze job!
  Bekijk ook ..