Administratief Medewerker Boekhouding & Personeel

Vacature werd geplaatst op 16 jan 2020
Administratief Medewerker Boekhouding & Personeel

NOBEL FLOORING is een familiale onderneming die massieve en samengestelde eikenhouten parketvloeren produceert. Zes generaties ervaring in schrijnwerkerij en een gedreven topteam vormen de basis voor een stabiele organisatie die natuurlijke producten aflevert van de beste kwaliteit. In ons atelier in Minderhout worden stijlvolle houtproducten milieubewust vervaardigd op maat van zowel particuliere als professionele klanten in binnen- en buitenland.

OM ONS TEAM TE VERSTERKEN, ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE:

Administratief Medewerker Boekhouding & Personeel

voltijds of 4/5


Functie:

Als rechterhand van de zaakvoerder heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket. Je zet je schouders onder de boekhouding in samenwerking met het boekhoudkantoor. Je zorgt voor een accurate verwerking van facturen, debiteuren beheer, btw-aangiftes, enz. Daarnaast neem je de per soneelsadministratie van een 20-tal werknemers ter harte. Voor het personeel ben je een vertrouwelijk aanspreekpunt inzake loonberekening en alle sociaalrechtelijke aspecten. Je staat hiervoor in contact met het sociaal secretariaat.


Profiel:

  • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur met een personeels- of boekhoudkundige focus.
  • Je beschikt over goede communicatieve skills en werkt vlot met Offi ce-pakketten.
  • Op organisatorisch en administratief vlak sta je sterk in je schoenen.
  • Net zoals onze vakmannen in het atelier, werk je met de nodige precisie.
  • Naast een hands-on-attitude heb je aandacht voor orde en structuur.
  • Je bent sociaalvaardig, initiatiefrijk en integer.

Aanbod:

Je komt terecht in een hechte groep collega’s in een hedendaags familiebedrijf waar teamwerk en een nononsense aanpak belangrijk zijn. Je kan rekenen op flexibele en gezinsvriendelijke werktijden, waarbij zowel 4/5 als een voltijds engagement mogelijk is. Wij bieden een competitief verloningspakket aangepast aan jouw diverse verant woordelijkheden.

solliciteer voor deze job

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@goelen.be, t.a.v. Gert- Jan Claessen van Goelen & Gaukema HR Partners. Je kan rekenen op onze discretie.

Deel deze job!
Bekijk ook ..
Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.