BELEIDSMEDEWERKER JEUGD

Vacature werd geplaatst op 7 feb 2020
BELEIDSMEDEWERKER JEUGD

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie een beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een (m/v):

BELEIDSMEDEWERKER JEUGD

(niveau B1-B2-B3)

contract onbepaalde duur – 19/38°
aanleg wervingsreserve – 2 jaar

Functie

De beleidsmedewerker jeugd is verantwoordelijk voor het mee vorm geven en implementeren van het jeugdbeleid van de stad Hoogstraten. Hoogstraten is een kindvriendelijke gemeente. Een kindvriendelijk Hoogstraten zet kinderen en jongeren centraal, luistert naar hen, gaat met hen in gesprek, laat zich door hen inspireren en werkt met hen samen. De beleidsmedewerker jeugd doet enerzijds aan beleidsvoorbereiding. Maar daarnaast werkt de beleidsmedewerker jeugd vooral op projectmatige basis aan het verbeteren en creëren van nieuwe kansen en initiatieven met betrekking tot de leefwereld van kinderen, jongeren en jeugdverenigingen.

Profiel

Je beschikt over een diploma bachelor of gelijkwaardig.

Aanbod

We bieden je een boeiende halftijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding. De aanvangswedde bedraagt 1 230 euro bruto per maand. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 3 maart 2020 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstratensolliciteer voor deze job

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Deel deze job!
Bekijk ook ..