BIBLIOTHEEKMEDEWERKER

Vacature werd geplaatst op 7 feb 2020
BIBLIOTHEEKMEDEWERKER

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie een beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een (m/v):

BIBLIOTHEEKMEDEWERKER (GEVANGENIS)

(niveau C1–C3) Contract bepaalde duur – 19/38°

Functie

  • De bibliotheekmedewerker staat in voor de opbouw en het verzorgen van een actueel en gevarieerd aanbod van de collectie.
  • De bibliotheekmedewerker werkt actief mee aan de verbreding van het informatieaanbod en streeft naar de meest optimale dienstverlening vanuit een maatschappelijke rol en vanuit de doelstellingen van de bibliotheek.
  • De bibliotheekmedewerker staat in voor een professioneel en correct onthaal van bezoekers.

Plaats van tewerkstelling

Gevangenis van Hoogstraten en gevangenis van Wortel.

Profiel

Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig.

Aanbod

We bieden je een boeiende deeltijdse job (19/38ste) in contractueel dienstverband tot en met 31/12/2024. Verloning volgens wettelijk barema, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding. De aanvangswedde bedraagt 964 euro bruto per maand. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 19 februari 2020 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstratensolliciteer voor deze job

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Deel deze job!
Bekijk ook ..