Boekhouder

Vacature werd geplaatst op 7 feb 2020
Boekhouder

Peeters-Govers Groep, met hoofdzetel in Gierle, is doorheen de jaren uitgegroeid tot een familiale en solide organisatie met meerdere bedrijven actief in retail en B2B FMCG. Met onze supermarkten zijn we dan weer de grootste familiale franchisenemer van Albert Heijn in België. Om onze groei verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een:

Boekhouder

Functie:

Je neemt zelfstandig de boekhouding van enkele winkelfilialen en bijhorende vennootschappen in handen. Zo beheer je o.a. de vaste activa en sta je in voor de voorbereiding van diverse aangiftes. Uiteraard voer je ook zelf complexere boekingen en correcties uit. Ook het reconciliëren van rekeningen is bij jou in goede handen. Verder bereid je periodieke afsluitingen voor en assisteer je bij het opmaken van de jaarrekeningen. Kortom, uitdaging en afwisseling alom waarbij je rapporteert aan de hoofdboekhouder van de groep.

Profiel:

Je hebt een hoger diploma in een economisch-financiële richting en kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring in bv. accounting, controlling, audit, financiële analyse, ... Je beschikt over een uitstekend analytisch, kritisch en zakelijk inzicht. Excel heeft voor jou geen geheimen. Je werkt graag zelfstandig, maar binnen een sterke teamgeest. Je hebt een hands-on attitude, typerend voor onze no-nonsense cultuur. Je communiceert vlot en draagt discretie en integriteit hoog in het vaandel.

Aanbod:

Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze Belgische onderneming. Een sterke teamgeest en pragmatische stijl typeren onze aanpak. In deze functie kan je rekenen op afwisselende, maar bovenal boeiende verantwoordelijkheden. Uiteraard gaan deze gepaard met een uitgewerkt verloningspakket.solliciteer voor deze job

Interesse? Stuur jouw kandidatuur naar solliciteren@goelen.be ter attentie van Pieter Gaukema. Snelle reactie en discretie gegarandeerd. Voor meer informatie kan je ons tijdens de kantooruren contacteren op 014 61 57 87.

Deel deze job!
Bekijk ook ..