Collega verkoop

Vacature werd geplaatst op 10 mar 2020
Collega verkoop

Solitair is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het kweken van solitaire planten. Ze vinden hun weg naar prachtige groenprojecten over heel Europa.


Heb jij een passie voor groen en zin om ons verkoopteam te versterken?


Je begeleidt zowel professionelen, alsook hun particuliere klanten, uit binnen-en buitenland doorheen de kwekerij. Ervaring in de verkoop is geen must, maar je hebt absoluut een passie voor planten en wilt meedenken met de klant om zo de juiste bomen te vinden die binnen hun project passen. Je beschikt over:

  • Talenkennis: Nederlands, Duits, Engels en Frans zowel mondeling als schriftelijk
  • Goede kennis van bomen en struiken
  • Gevoel voor esthetiek en inzicht in tuin-en landschapsarchitectuur

Je komt buiten in weer en wind en toont interesse in alle werkzaamheden en veranderingen in de kwekerij. Je bouwt een uitstekende kennis op van ons assortiment en haar dynamiek. Zo stel je vlot offertes op naar aanleiding van een klantenbezoek, mailing of telefoongesprek. Je bent de contactpersoon voor de klant, vanaf de eerste kennismaking tot na de verkoop. Ook van de logistieke kant ben je op de hoogte. Daarnaast vul je de job verder aan met zaken binnen het bedrijf die aansluiten bij je eigen interesses en kwaliteiten.

Wij bieden jou een voltijdse, boeiende job met een fijne afwisseling tussen binnen-en buitenwerk in een aangename familiale sfeer.Solitair nv | Brechtseweg208 | 2990 Loenhout | www.solitair.be


solliciteer voor deze job

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@solitair.be

Voor meer informatie kan je telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 03 313 95 99.

Deel deze job!
Bekijk ook ..