Collega's

Vacature werd geplaatst op 14 oct 2019
Collega's

Kela werd in 1941 opgericht als een Belgische familiale onderneming. We hebben een deskundige expertise opgebouwd in elk aspect van het op de markt brengen van farmaceutische producten en voedingssupplementen. Onze ervaring komt voort uit goed gerichte aanwervingen en een organisch wervingsbeleid om deskundige teams op te bouwen in elk gebied van R&D, productie, wereldwijde registraties, marketing, verkoop en export. Onze teams ontwikkelen en verbeteren farmaceutische producten die tegemoetkomen aan de vereisten van verschillende diersoorten en de landbouwuitdagingen in de wereldwijde dierengezondheid. Onze humane gezondheidsportfolio is gericht op het bedienen van de Belgische en de Luxemburgse markt en wordt steeds meer toegespitst op foliumzuurhoudende specialiteiten.


Productie- en procesoperatoren

Als productie- of procesoperator word je ingeschakeld in het hart van onze organisatie en neem je actief deel aan productie- of verpakkingsactiviteiten. Je hebt bij voorkeur een scheikundige achtergrond en toont aandacht voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne.


Compliance & CMC Officer

Als Compliance/CMC Officer maak je deel uit van een enthousiast team dat instaat voor het indienen en nakijken van de regulatory compliance van de (CMC) registratiedossiers (EU en non-EU) op (veterinaire) geneesmiddelen waarbij je rapporteert aan de Quality Development Manager.


Medewerker labo stabiliteiten / Stability Officer

Als Stability Officer maak je deel uit van een enthousiast team dat instaat voor het uitvoeren van stabiliteitsstudies op geneesmiddelen waarbij je rapporteert aan de Stability Supervisor.


Regulatory Affairs Officer + Regulatory Affairs Assistant

De Regulatory Affairs Officer is mede verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle registratie activiteiten in meer dan 100 landen wereldwijd. Je levert complete dossiers van hoge kwaliteit af, teneinde de geneesmiddelen in de markt te kunnen brengen. De Regulatory Affairs Assistant ondersteunt een Regulatory Officer bij het afleveren van complete dossiers van hoge kwaliteit teneinde de geneesmiddelen in de markt te kunnen brengen.


Customer Services Officer

In deze veelzijdige en uitdagende functie rapporteert u aan de Customer Services Manager en zal u verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van lopende en nieuwe bestellingen. U onderhoudt proactief contact met klanten en zorgt voor een correcte documentaire afhandeling van de orders.


Supply Chain Medewerker (Aankoop)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en diensten tegen de beste condities, zodat onze interne klanten op een efficiënte wijze bevoorraad worden. In deze rol rapporteer je aan de Purchasing Manager.


Validation Assistant

Als Validation Assistant maak je deel uit van een enthousiast team dat instaat voor de validatie van toestellen, processen en infrastructuur van de farmaceutische productieomgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de Validation & Engineering Manager.


Werken bij Kela

Kela’s relevantie voor klanten en patiënten start bij het kruispunt waar onze historische ervaring samenvloeit met het huidig talent van onze mensen. We zoeken mensen die gepassioneerd zijn door gezondheid, nieuwsgierig naar wat komt en fier om Kela te zijn. Als je enthousiast bent om deel uit te maken van een resultaatgerichte organisatie, waar teamwork vanzelfsprekend is en als je iemand bent die graag verder denkt, dan hoor je thuis bij ons.

Voor meer info over deze vacatures en Kela in het algemeen verwijzen we jullie graag door naar onze company website:

https://www.kela.health/nl/werken-bij-kela/.

solliciteer voor deze job

Solliciteren kan naar hr@kela.health

Deel deze job!
Bekijk ook ..