Commercieel medewerker

Vacature werd geplaatst op 9 feb 2021
Commercieel medewerker

Met ongeveer 300 medewerkers en 3 business Units, is Groep Van Pelt-Paesen één van de referentiebedrijven binnen de bouwsector in de ruime regio. Wij kenmerken ons door het zeer volledige productaanbod én een maximale service, zo maken wij elke dag opnieuw - al 65 jaar lang - het verschil voor onze klanten. Door focus op productkennis, innovatie en interne ontwikkeling willen wij onze positie als specialist op de markt verder versterken en uitbouwen.

Interne Sales Medewerker Bouwmaterialen en

Commercieel Medewerker Bouwmaterialen (VOLTIJDS)

Jobinhoud

Onze klanten weten wat ze willen en wij zoeken de expertise om hen daar optimaal in te begeleiden en te ondersteunen. Wij zoeken geen perfecte collega maar een unieke collega.

Wie zoeken we?

Je hebt een passie voor bouwmaterialen en verkoop? Je vindt het leuk om technisch en commercieel advies te geven? Met jouw passie, glimlach en communicatieve vaardigheden geef je onze klanten het gevoel dat ze bij ons het best geholpen worden! Je denkt mee met elke klant en biedt alternatieve oplossingen waar onze klanten gelukkig van worden. Dit alles geblend met een glimlach en een klantvriendelijke aanpak … Lees snel verder! Je zal omringd worden met collega’s die de bouwmicrobe te pakken hebben en met plezier hun kennis met je delen. Een familiebedrijf waar iedereen je bij de voornaam kent en aanspreekt. Je komt terecht in een uniek werkkader met een uitzonderlijk mooie toonzaal en toonpark buiten.

Verder ben je:

  • gedreven en communicatief – een mondje Frans en Engels is mooi meegenomen
  • een leergierig persoon die graag verantwoordelijkheid opneemt
  • snel weg met computersystemen
  • je houdt van telefonische contacten
  • een echte teamplayer; zonder team – geen resultaat – spieken is bij ons ‘teamwork’
  • een flexibele en dynamische persoonlijkheid in denken en doen.
  • administratief sterk en bij voorkeur heb je alvast productkennis of ervaring binnen de bouwsector
  • zaterdagwerk van 9-13 uur schrikt je niet af (1 zaterdag per maand thuis)
  • een A2 denkniveau maar interesse en ervaring primeert
  • alles afgevinkt?… neem zeker contact op met ons.

Wat bieden we?

Je komt terecht in een organisatie waar een dynamische werksfeer hangt. Je krijgt de kans om je zowel commercieel als administratief te ontplooien binnen een boeiende sector. Je hebt veel variatie in je job, onder meer door ons ruim productgamma en diversiteit aan het type klanten. We staan garant voor een loon in functie van je taken en verantwoordelijkheden en gaan uit van een gezond evenwicht tussen werk en gezin.

Plaats van tewerkstelling – Hoeve Jeanne, Kapellei 157 – 2980 Zoersel

solliciteer voor deze job

Aanvullende info kan je bekomen via T: 03 380 10 20 of via email: personeel@vanpelt.be.

Deel deze job!
Bekijk ook ..