FACILITAIR COÖRDINATOR

Vacature werd geplaatst op 1 jun 2021
FACILITAIR COÖRDINATOR

Functie: 

Als facilitair coördinator organiseer en houd je toezicht op de facilitaire diensten, bestaande uit de schoonmaak en de hoteldienst op de campus Schoten. Enerzijds organiseer je de schoonmaak van het woonzorgcentrum, dagverzorgingscentrum en de lokalen van de technische dienst. Anderzijds organiseer je de hoteldienst, die verantwoordelijk is voor de bestelling en de distributie van de maaltijden op de afdelingen. Tot slot ben je de eerste contactpersoon met de externe wasserij. Voor campus overschrijdende aankopen en organisatie van de schoonmaak op de campus Wijnegem, wordt overleg gepleegd met de dagelijks verantwoordelijke campus Wijnegem.

Ons aanbod: 

  • Afwisselend werk in een boeiende werkomgeving 
  • Een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur 
  • Een bruto maandsalaris op niveau B1-B2-B3 met een minimum van € 2.460,78 en een maximum van €4.146,34. Het aantal meerekenbare jaren voor het bepalen van het salaris is afhankelijk van het aantal jaren relevante beroepservaring, gepresteerd zowel in de publieke als in de privésector en als zelfstandige 
  • Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid om gezinsleden aan een voordelig tarief aan te sluiten 
  • Fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer 
  • Maaltijdcheques van € 7 • 26 dagen vakantie en 11 feestdagen. De kandidaten die slagen voor de selectieproef, en niet onmiddellijk worden aangeworven, worden opgenomen in een wervingsreserve met een duurtijd van 2 jaar.

Om te proeven van de sfeer en de werking zijn kandidaten van harte welkom in het woonzorgcentrum op de werkdagen. Het volstaat om contact op te nemen met de campusdirecteur, de heer Jean Van Humbeeck. Deze is telefonisch te bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 03/680.05.63 of op het volgende mailadres: jean.vanhumbeeck@wzgvoorkempen.be

solliciteer voor deze job

Hoe kan je je kandidaat stellen? Richt je sollicitatiebrief, samen met een curriculum vitae en een kopie van het gevraagde diploma, aan Woonzorggroep Voorkempen, tav personeelsdienst, Koolsveldlaan 94, 2110 Wijnegem. 

Dit kan per post, tegen ontvangstbewijs, of via e-mail: sollicitatie@wzgvoorkempen.be.

Deel deze job!
Bekijk ook ..