GEDREVEN MONTEUR

Vacature werd geplaatst op 22 apr 2021
GEDREVEN MONTEUR

Wat weet u over water ?

  • De passie en focus bij Spranco-Matic ligt al ruim 45 jaar op water en al z’n facetten daarrond. Van het spaarzaam verzamelen van regenwater bij u thuis, over het efficiënt inzetten van recyclagewaters bij industriële bedrijven tot het maken van onovertroffen grote waterspaarbekkens op land- en tuinbouwbedrijven.
  • Hoe pomp je water van punt A naar B, welke leiding gebruiken we hiervoor, hoe worden processen geregeld, hoe volgen we alles op afstand op. Hoe wordt voedingswater klaargemaakt voor groenten en fruit die we dagelijks op ons bord krijgen ? Weet u dat Hoogstraten wereldwijd bekend is als de leverancier van de lekkerste aardbeien ter wereld ?
  • De tuinbouwsector (groenten, fruit, plant- en boomkwekerijen, …) was al een topper en uithangbord voor de regio. Heden bloeit de sector meer dan ooit tevoren en is de vraag naar verse producten amper te volgen.
  • De landbouw zoekt, gezien de steeds drogere- en warmere zomers naar technieken om het welzijn van de dieren zo comfortabel mogelijk te maken. Ook daar speelt water een belangrijke rol. Denk maar aan het efficiënt koelen van stallen, met water.
  • De schaarste aan water heeft ons vele uitdagingen gebracht. In een aantal hiervan zijn reeds mooie oplossingen behaald. Vandaag krijgen tal van groenteteelten hun water bv reeds via ondergrondse druppelslangen, morgen zijn de maisakkers aan de beurt en wie weet in de toekomst ook wel de weilanden. Less is more is hier de drijfveer !
  • Kunnen we bedrijfsafvalwater morgen inzetten in de water-noodlijdende sectoren ? Wij weten dat het kan, maar hier liggen nog zeer veel uitdagingen op ons te wachten…
  • Dit alles kan niet zonder de modernste technieken gerealiseerd worden ; land- en tuinbouwcomputers, beregeningsunits, toergeregelde pompen, WKK-sturingen, waterbehandelings-apparaten, buff ersilo’s, en zo veel meer zijn zaken die bij Spranco-Matic dagelijks getoetst worden.
  • En hiervoor zijn wij op zoek naar een gedreven monteur, vrouw of man met pit, met 2 rechter-handen, niet bang van een uurtje meer. Wij bieden je een aangename- en zeer afwisselende werkomgeving met toppers van collega’s die je wegwijs zullen maken in de wondere wereld van het water en alles wat daar rond hangt!
solliciteer voor deze job

Ben jij de Bob de Bouwer die deze uitdaging aan wil/kan ? Heb je kennis van mechanica, elektra en/of leidingsystemen en pompen ?

Aarzel dan niet om je kandidatuur te versturen naar info@spranco-matic.be of bel op 03/314.73.48

We bespreken dan graag verder hoe wij het zien op vlak van dagindeling, werkzaamheden, verloning, verlof, vervoer enz…

Deel deze job!
Bekijk ook ..